Kontorsassistent / Administratör

Kontorsassistent / Administratör

Kontorsassistent / Administratör till Mjuk Biltvätt

Mjuk Biltvätt befinner sig i ett expansivt skede och vi söker nu en kontorsassistent/administratör till huvudkontoret i centrala Göteborg. Vi erbjuder en intressant och varierad roll i ett team bestående av engagerade kollegor. Som kontorsassistent/administratör hos Mjuk Biltvätt kommer det vara roligt att gå till jobbet!

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Kundtjänsthantering
  • Bistå VD med enklare administrativa uppgifter såsom kvittoredovisning, korrekturläsning och sammanställning av listor och rapporter
  • Inscanning av leverantörsfakturor
  • Administrera marknadsföringsutskick
  • Kontakt med leverantörer och beställning av kontorsmaterial, kaffe, mellanmål m.m.
  • Leveransmottagning
  • Posthantering
  • Assistera kollegor med diverse administrativa sysslor
Din profil
Som person är du ambitiös, noggrann och självgående. Du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga och trivs i en roll där du får skapa struktur och ordning. Som en del av teamet behöver du vara prestigelös, drivande, flexibel och tycka om att vara behjälplig. Du trivs i en miljö där vi arbetar nära varandra och att du är social och har ett positivt förhållningssätt är en förutsättning för att du ska trivas hos oss.

Vi söker dig med erfarenhet av administration eller service. Du har minst gymnasieutbildning och innehar B-körkort. Du utrycker dig väl på svenska i tal och skrift och är en van användare av Officepaketet.

Vi erbjuder
Hos oss kommer du till en arbetsplats med hög trivsel och god stämning. Du får ett stimulerande och omväxlande arbete med goda löne- och tjänstevillkor och förmåner som gymkort och gratis biltvätt. Vi är ett generöst och snabbt växande bolag och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter, det har vi många bra exempel på.
Vi lämnar gärna referenser bland våra medarbetare.

Tjänstgöringsort: Göteborg

Omfattning: Heltid och tillsvidare med sex månaders provanställning.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.
Frågor: För mer information om tjänsten kontakta Emma Winton via e-post: emma.winton@mjuk.se eller telefon: 031-10 78 60.

Ansökan: Urval och intervjuer sker löpande. Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Läs mer om Mjuk Biltvätt

Välkommen med din ansökan!

Mjuk Biltvätt Sverige AB är ett snabbt växande bolag bestående av totalt 8 större biltvättanläggningar i Stockholm, Göteborg och Malmö. I samma koncern ingår bl.a. Din Biltvätt Sverige AB, Lixon Fastigheter AB och Nordiska Skyltfabriken AB. Vi har vårt huvudkontor i centrala Göteborg där just nu 12 personer är stationerade. Totalt har koncernen 70 anställda och omsätter ca 65 miljoner kronor.

Sökord: Administratör, administration, assistent
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 4 jan (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!