Junior Systemutvecklare och IT support till Mjuk Biltvätt i centrala Göteborg

Junior Systemutvecklare och IT support till Mjuk Biltvätt i centrala Göteborg

Junior systemutvecklare och IT-support

Vill du utveckla system för Sveriges främsta biltvättkedja?

Mjuk Biltvätt är en snabbt växande biltvättkedja som andas innovation och smarta lösningar. Vi växer snabbt och söker nu dig som vill växa med oss. Välkommen att bidra till utvecklingen av Mjuk Biltvätt!

I koncernen finns ett stort antal egenutvecklade lösningar. Från system som öppnar och stänger portar, lyssnar på sensorer och ANPR-kameror till webb- och mobilappar med integrationer till interna såväl som externa API:er.

Som junior systemutvecklare och IT-support blir din främsta uppgift att utveckla och underhålla mjuk- och hårdvara. Du kommer tillsammans med vår nuvarande systemutvecklare att arbeta både i frontend och backend för att bland annat bygga appar för mobilen, webben och CLI. Du kommer även att fungera som IT-support åt övriga anställda.

Johannes Nyman, systemutvecklare hos oss svarar på några frågor.

Vad är det bästa med att jobba för Mjuk Biltvätt?
Vi är ett bra gäng med stark gemenskap vilket jag tycker är jätteviktigt på en arbetsplats. Alla får vara med och påverka och det är kul att jobba på ett företag där alla är så engagerade.

Varför ska man söka den här tjänsten?
Det är en jätterolig tjänst! Arbetsuppgifterna är väldigt varierade. Man gör allt ifrån att byta hårddisk i en dator till att utveckla nya funktioner för våra system och appar. Jag har lärt mig massor under mina år på Mjuk Biltvätt, det finns verkligen möjlighet att utvecklas.

Om dig
Vi söker dig som nyligen avslutat dina studier och har erfarenhet av att på egen hand utveckla system, alternativt dig som jobbat något år med blandade uppgifter inom utveckling.

För att trivas hos oss är det viktigt att du stimuleras av att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du är en engagerad problemlösare och har en vilja att utvecklas, att bidra till verksamhetens utveckling och att tänka nytt. Du har ett metodiskt och strukturerat arbetssätt och trivs med att jobba både självständigt och i grupp. Utöver det är du en flexibel person som gillar att hjälpa andra. Förstås har du ett stort intresse för utveckling!

Vi erbjuder

Hos oss på Södra Hamngatan i Göteborg välkomnas du in i en generös och rolig arbetsmiljö. Tempot är högt och spännande och du får förmåner som gymkort och gemensam fredagsträning. Hos oss kommer du få möjlighet att komma med egna idéer och vara med och fatta beslut och implementera nya lösningar. Vi är ett snabbt växande bolag och för rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vi lämnar gärna referenser bland våra medarbetare!

Krav:
 • Kunskaper i HTML / CSS
 • Kunskaper i Javascript
 • Kunskaper i SQL
 • Avslutad gymnasieutbildning
Meriterande erfarenheter:
 • Golang
 • PHP
 • React / React Native
 • Filemaker
 • Docker
 • Linux
 • IT-support
Tjänstgöringsort: Göteborg

Antal tjänster: 1

Omfattning: Heltid.

Tillsvidare med sex månaders provanställning.

Arbetstider: Vardagar, dagtid

Lön: Fast lön

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Frågor: För mer information om tjänsten kontakta VD, Andreas Thomé, via e-post: andreas.thome@mjuk.

Ansökan: Urval och intervjuer sker löpande. Skicka gärna din ansökan via ansökningsknappen så snart som möjligt.

Mjuk Biltvätt Sverige AB är ett snabbt växande bolag bestående av totalt 9 större biltvättanläggningar i Göteborg, Stockholm och Malmö. I samma koncern ingår bl.a. Din Biltvätt Sverige AB, Lixon Fastigheter AB och Nordiska Skyltfabriken AB. Vi har vårt huvudkontor i centrala Göteborg där 13 personer är stationerade. Totalt har koncernen 85 anställda och omsätter ca 80 miljoner kronor.

Sökord: programmerare, mjukvaruutvecklare, utvecklare, system, systemutvecklare.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 14 nov 2020 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.