Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Om tjänsten

Som ekonomiassistent på Mjuk Biltvätt kommer det att vara kul att gå till jobbet. Du arbetar nära dina tre kollegor på ekonomiavdelningen och spenderar din tid på vårt fina huvudkontor på Södra Hamngatan i Göteborg. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Lönehantering
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Fakturering
  • Löpande bokföring
  • Månadsbokslut
Vi erbjuder

Hos oss välkomnas du in i en generös och positiv arbetsmiljö. Tempot är högt och spännande och du får förmåner som gymkort och gemensam träning. Vi växer snabbt och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Vi lämnar gärna referenser bland våra medarbetare!

Om dig

Vi ser gärna att du som söker är strukturerad, noggrann och van vid att jobba självständigt. Du är flexibel och trivs i en bred och varierad roll. För att trivas hos oss är det viktigt att du gillar när det händer mycket. Hos oss kommer du få möjlighet att komma med egna idéer och vara med och fatta beslut och implementera nya lösningar.

Vi tror att du:
  • Har utbildning inom ekonomi, gärna eftergymnasial
  • Har jobbat ett par år med liknande arbetsuppgifter
  • Är helt ok på Excel
  • Är en van användare av ekonomisystem (vi jobbar i Visma Administration)
  • Uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift
Vi bad Ina som arbetar som ekonomiassistent / redovisningsekonom hos oss att svara på ett par frågor:
Vad är det bästa med att jobba på Mjuk Biltvätt?

Vi har en härlig dynamik och jättebra stämning. Det är alltid kul att komma till kontoret. Sen uppskattar jag att det är högt i tak och att det finns möjlighet att vara med och påverka. Det händer mycket i bolaget vilket såklart är kul, vill man utvecklas finns alla möjligheter.

Hur är det att jobba som ekonomiassistent?

Det är en rolig och varierad tjänst. Man får inblick i många delar av verksamheten och en bra mix av enklare och mer avancerade arbetsuppgifter. Man får ta mycket eget ansvar och lägga upp sitt eget arbete. Sen får man alla goa kollegor på köpet!

Praktisk information

Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Sex månaders provanställning tillämpas. Tillträde sker 1 oktober eller enligt överenskommelse. Rekryteringsprocessen sker löpande, skicka gärna din ansökan så fort som möjligt.

Vi har tagit ställning till annonseringskanaler och avböjer oss samtal från säljare.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 aug 2021 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mjuk Biltvätt Sverige AB är ett snabbt växande bolag bestående av tio större biltvättanläggningar i bl.a. Stockholm, Göteborg och Malmö. I samma koncern ingår Din Biltvätt Sverige AB, Lixon Fastigheter AB och Nordiska Skyltfabriken AB. Vi har vårt huvudkontor i centrala Göteborg där 15 personer är stationerade. Vi växer snabbt och siktar på att år 2025 ha 25 biltvättar i drift.