Säljare som älskar affärer

Säljare som älskar affärer

Om Tjänsten – Ansvar och uppgifter
I rollen som säljare driver du hela försäljningsprocessen med bearbetning, offertskrivning, projektledning och uppföljning hos befintliga och nya kunder. Du ansvarar ifrån boka möten i telefon och på mässor och driver alla dina uppdrag tillsammans med företagets egna resurser. Du kommer att ha stor nytta av din nyfikenhet och din kreativitet för att skapa bästa lösningen för just din kund.
Du kommer att medverka på olika mässor, kundevent. Upptagningsområdet för kundbasen är i Västra Götaland. Du utgår ifrån vårt kontor i Sävedalen.

Om Dig – Egenskaper och förmågor

För att vara framgångsrik hos Miljöbelysning krävs att du har en stark egen motor är tuff och har en tydlig ambition att skapa resultat. Du har arbetat tidigare som säljare med starkt självförtroende och älskar ditt yrke men är sugen på nya utmaningar. Som person är du en entreprenöriell person som är praktiskt lagd och har inställningen att allt är möjligt.
Det är du tillsammans med dina kollegor som har ansvaret att aktivt bearbeta ditt distrikt. Du behöver inte ha branschvana men du måste älska försäljning.

Dina kollegor och kunder beskriver dig som affärsmässig, driven, ödmjuk och professionell med glimten i ögat.

Du behärskar det svenska och engelska språket väl både i skrift och tal.

Har du bakgrund inom el eller ledarskap är det ett plus.

Mer info
Kontaktperson Gabriella Incusci
Telefon 0739642674
Email Mejla Gabriella Incusci
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.miljobelysning.nu
Sista ansökningsdag 19 jan 2023 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Miljöbelysning är
med sitt unika koncept marknadsledande i Sverige på att konvertera befintliga armaturer till LED-belysning och installera laddstationer för elbilar. Vi installerar uppemot 10.000st ljuskällor och laddstationer per månad. Våra största kunder är bostadsrättsföreningar, kommersiella fastigheter och gatubelysning i allmänna och enskilda vägnät.

Med vår kompetens och erfarenhet av branschen, erbjuder vi våra kunder trygga och säkra helhetslösningar på ett enkelt och smart sätt. Vi har erhållit
DI-Gasell utmärkelse 2019, 2020 2021 och
2022. Sedan 2022 ingår vi i den börsnoterade koncernen Ecoclime group. Det går bra nu!


Vi har huvudkontor i Täby norr om Stockholm och filial i Sävedalen i Göteborg, Malmö och Helsingborg. Vi är idag ett 40-tal härliga installatörer, säljare och administrativ personal. Nu söker vi ytterligare en medarbetare som vill stärka upp organisationen i Göteborg med omnejd.