Key account manager

Key account manager

Om Tjänsten – Ansvar och uppgifter

I rollen
som KAM driver du hela försäljningsprocessen med bearbetning, offertskrivning, projektledning och uppföljning hos befintliga och nya kunder. Du kommer att förhandla fram ramavtal och delta i upphandlingar. Du ansvarar från att boka möten i telefon/mässor samt driver alla dina uppdrag tillsammans med företagets egna resurser. Du kommer att ha stor nytta av din nyfikenhet och din kreativitet för att skapa bästa lösningen för just din kund. Du kommer att medverka på olika mässor och kundevent.
Du har även en säljcoachande roll i teamet. Upptagningsområdet för kundbasen är i Göteborg med omnejd men en del resor med övernattning i andra delar av landet kommer att förekomma. Du utgår ifrån vårt kontor i Sävedalen.

Om Tjänsten – Ansvar och uppgifter

I rollen som KAM driver du hela försäljningsprocessen med bearbetning, offertskrivning, projektledning och uppföljning hos befintliga och nya kunder. Du kommer att förhandla fram ramavtal och delta i upphandlingar. Du ansvarar från att boka möten i telefon/mässor samt driver alla dina uppdrag tillsammans med företagets egna resurser. Du kommer att ha stor nytta av din nyfikenhet och din kreativitet för att skapa bästa lösningen för just din kund. Du kommer att medverka på olika mässor och kundevent.
Du har även en säljcoachande roll i teamet. Upptagningsområdet för kundbasen är i Göteborg med omnejd men en del resor med övernattning i andra delar av landet kommer att förekomma. Du utgår ifrån vårt kontor i Sävedalen.

Om Dig – Egenskaper och förmågor

För att vara framgångsrik hos Miljöbelysning krävs att du har en stark egen motor och en tydlig ambition att skapa resultat. Du är en entreprenöriell person som är praktiskt lagd och har inställningen
att allt är möjligt. Det är du tillsammans med dina kollegor som har ansvaret att aktivt bearbeta ditt distrikt. Du behöver inte ha branschvana men du måste älska att göra affärer.

Dina kollegor och kunder beskriver dig som affärsmässig, driven, ödmjuk och professionell med glimten i ögat.

Du har arbetat med försäljning tidigare med goda resultat och är sugen på nya utmaningar.

Du behärskar det svenska och engelska språket både i skrift och tal.

Vi Erbjuder

Ett jätteroligt varierande jobb

Ett starkt team – med erfarna, lojala, ansvarfulla, drivna och glada arbetskollegor

För rätt person finns tydliga utvecklingsmöjligheter och vi erbjuder fast lön men dessutom provision med no limit.

Naturligtvis ingår det tjänstebil, och friskvårdsbidrag.

Ett plus

Du har självklart B-körkort.

Maila ditt CV och ett kortfattat personligt brev till oss. Vi intervjuar fortlöpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Frågor besvaras av Gabriella Incusci 0739-642674


Mer info
Kontaktperson Gabriella incusci
Telefon 0739642674
Email Mejla Gabriella incusci
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.miljobelysning.nu
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Miljöbelysning –

Miljöbelysning är med sitt unika koncept marknadsledande i Sverige på att konvertera befintliga armaturer till LED-belysning och motorvärmaruttag till laddstationer för elbilar. Vi installerar uppemot 10.000st ljuskällor och armaturer per månad.
Våra största kunder är bostadsrättsföreningar, kommersiella fastigheter och gatubelysning i allmänna och enskilda vägnät.

Med vår kompetens och erfarenhet av branschen, erbjuder vi våra kunder trygga och säkra helhetslösningar på ett enkelt och smart sätt. Vi har erhållit utmärkelsen
DI-Gasell 2019 och 2020.


Vi har
huvudkontor i Täby norr om Stockholm och filial i Sävedalen i Göteborg, Malmö och Helsingborg. Vi är idag ett 35-tal härliga installatörer, säljare och administrativ personal, varav 9 st medarbetare utgår ifrån Göteborg. Nu söker vi ytterligare en medarbetare som vill stärka upp organisationen i Göteborg