Utbilda dig på arbetstid, bli mättekniker!

Utbilda dig på arbetstid, bli mättekniker!

Vill du ta steget och lära dig ett helt nytt yrke under betald arbetstid? Fortsätt läs!

Vad är uppgiften?

Du kommer att anställas av Military Work för att lära dig och utbilda dig till att bli mättekniker inom bygg och anläggning. Du kommer att under ungefär 3 månader på arbetstid få möjligheten att lära dig yrket från grunden när du går bredvid en erfaren och ansvarig mättekniker. När du anses tillräckligt varm i kläderna så kommer du få små mindre jobb att åka ut på själv, självklart så finns det support bara ett telefonsamtal bort. Som mättekniker så är noggrannhet och snabbhet ledorden.

En typisk arbetsdag börjar med att du åker ut till en byggarbetsplats där man kommer att möta upp kunden som oftast är en arbetsledare, vilket ställer kravet på dig som individ att du är social och servicemedveten. Tillsammans går ni igenom dagens arbete och vad som ska göras på bygget. Det kan resultera i att du får en deadline att hålla då t.ex. väggar ska resas. Då måste du hunnit genomföra dina mätningar och kontroller, för det är dina mätningar som sedan blir referenspunkt för vart väggen ska stå. Som mättekniker får du en gedigen och bred grund att stå på då man i sin yrkesroll befinner sig emellan det praktiska och teoretiska. En framtida karriärväg som mättekniker hos Military Work kan vara att t.ex. jobba som arbetsledare eller platschef.

Vem vi söker

Vi söker dig som har en bakgrund från svenska Försvarsmakten och som vill ta ett kliv in i en ny karriärbana tillsammans med Military Work. Du är noggrann och effektiv i ditt sätt att arbeta utan att tumma på kvalité. Du är social och framåt som person och har inga problem med att skapa kontakter med andra människor. Du är tekniskt lagd och kan på ett enkelt sätt ta till dig ny information och teknik. Du är som person prestigelös, initiativtagande samt strukturerad.

Krav

Bakgrund från svenska Försvarsmakten

B-körkort

Tekniskt lagd och intresserad

Vill lära dig ett nytt yrke

Meriterande

Jobbat i en teknisk befattning i Försvarsmakten

Erfarenhet från byggbranschen
Mer info
Kontaktperson Alexander Grennard
Telefon 0709-140185
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://militarywork.se/
Sista ansökningsdag 14 mars (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.