Tekniskt erfaren individ till roll inom försvarsindustrin

Tekniskt erfaren individ till roll inom försvarsindustrin

Vem vi söker

Du har en teknisk bakgrund från svenska Försvarsmakten eller har genomfört värnplikt/gmu och införskaffat dig dina tekniska kunskaper i ett senare skede. Du har en god kännedom om hur tekniska specifikationer tas fram och i vilket syfte. Du har en god produktkännedom om en mängd landbaserade försvarssystem och tycker det är viktigt med utvecklingen framåt av dessa produkter. Du har lätt för dig att sätta dig in i nya system och produkter och kan även analysera dessa på ett bra sätt. Du är strukturerad och noggrann med fokus på detaljer, konstruktion och funktion. Du är analytisk, jobbar proaktivt och är resultat- och målinriktad. Du känner dig bekväm med det engelska språket även om det inte är huvudspråket inom kundbolaget.

Vad är uppgiften?

Ditt första uppdrag hos oss är som konsult hos en av våra kunder som arbetar med integrerat logistikstöd till försvarsindustrin (engelska: Integrated Logistik Support som förkortas ILS). ILS innebär att man under produktutveckling och konstruktion kopplar information till produktens underhåll under dess livscykel (introduktion och utbildning, användning och avveckling). Exempel på leveranser ut till kund kan vara instruktionsbok, reparationsbok och reservdelskatalog för ett givet system. Därför är det viktigt att man har en god kännedom om respektive produkt och även har rätt kapacitet för att sätta sig in i nya produkter.

Man kan utgå från kundens kontor i Göteborg men då förekommer det resor veckovis till kundföretagen i trakten Örebro. Man kan även med fördel bo i ex Karlstad, Örebro, Karlskoga, Skövde.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Krav

Grundutbildad i svenska Försvarsmakten

Teknisk bakgrund inom varierande områden kopplat till försvarsmateriel

Meriterande

Erfarenhet inom ILS

Stor kunskap inom landbaserat artilleri

Stor kunskap inom sjöbaserade system
Mer info
Kontaktperson Alexander Grennard
Telefon 0709-140185
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning, Logistik, Säkerhet & Skydd, Militär
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://militarywork.se/
Sista ansökningsdag 31 mars (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.