Militär bakgrund? Bli yrkesarbetare!

Militär bakgrund? Bli yrkesarbetare!

Military Work är intresserad utav dig som har en bakgrund från Försvarsmakten och vill ansluta dig till oss i Göteborg

Just nu söker vi efter dig som vill jobba som yrkesarbetare hos Military Work. Hos oss på Military Work kommer du att ha en trygg plattform och en chef som ser till att du utvecklas i din anställning kontinuerligt. Parallellt med anställningen kommer du ha möjlighet till att deltidstjänstgöra i Försvarsmakten som soldat, sjöman, reservofficer eller hemvärnssoldat.

Krav
  • Genomförd gmu/värnplikt i svenska Försvarsmakten
För att kunna bli anställd av Military Work så är alltid vårt grundkrav att du skall ha genomfört gmu/värnplikt med godkända vitsord. Anses du vara lämplig för anställning så kommer Military Work arbeta aktivt för att skapa bästa möjliga fortsättningar för dig i ditt fortsatta yrkesliv. Vill du ha ett intressant yrke, bra villkor och en arbetsgivare som värdesätter din bakgrund från Försvarsmakten så är Military Work rätt arbetsgivare för dig.

Lediga uppdrag i Göteborg just nu:
  • Anläggningsarbetare
  • Processtekniker
  • Rivare
  • Grovarbetare
Process

Du som är intresserad av att göra karriär hos oss söker via denna annonsen och blir därefter kontaktade av Military Work för att boka in ett personligt möte. Under mötet kommer du få reda på mer om Military Works historik, framtid och om dina utvecklingsmöjligheter!

Har du inget färdigt CV går det bra att söka ändå genom att registrera en profil hos oss.
Mer info
Kontaktperson Alexander Grennard
Telefon 0709-140185
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://militarywork.se/
Sista ansökningsdag 7 feb (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.