TEKNISK PROJEKT SÄLJARE - COWELDER™

TEKNISK PROJEKT SÄLJARE - COWELDER™

Vill du medverka till att sälja marknadens kanske minsta och smartaste svetsautomatiseringslösning? Motiveras du av att sälja en produkt, som på ett enkelt och flexibelt sätt hjälper kunden med ökad produktionskapacitet samt optimal svets kvalitetHos Migatronic Svetsmaskiner AB upplever vi ett ökat intresse för vår automatiserade svetsrobot, CoWelder(tm). Vi söker därför en tekniskt stark projekt säljare.

Hos oss får du möjlighet för:
Vår nya projekt säljare får en central roll samt ansvar för att utarbeta strategier, bygga upp strukturer för att boosta försäljningen av CoWelder i Sverige.

Dina primära arbetsuppgifter och ansvarsområden är att:
 • Sälja CoWelder
 • Utveckla försäljning skonceptet för den svenska marknaden
 • Utbilda kunder, återförsäljare
 • Demonstrera CoWelder
 • Utarbeta serviceavtal till både existerande och nya kunder
 • Ha fokus på P/L
Om vår nya projekt säljare:Vi förväntar oss att du, som projekt säljare av CoWelder, har kunskap om och erfarenhet av:
 • Robot (UA) teknik och programmering
 • Svetsautomatiseringslösningar
 • Teknisk projektförsäljning
Med hela Sverige som ditt distrikt, är det viktigt att planläggning, struktur och förmåga att prioritera är naturligt för dig.Ditt engagemang och pålitliga arbetssätt skapar långvariga kundrelationer. Du trivs bäst, när du kan arbeta proaktivt och målmedvetet samt skapa resultat. Det är också viktigt för dig att förstå kundens behov och därefter beskriva samt presentera den rätta lösning på ett professionellt och förståeligt sätt.

Även om du er ensam "på fältet" har du duktiga kolleger att samarbeta med om komplexa problemställningar.Vi tror på att försäljning skapas hos och tillsammans med kunden. Du känner på samma sätt och kan tänka dig att ha ca 80-100 resdagar om året. Idealiskt sett bor du i Västra Götaland och arbetar ut i från vårt svenska huvudkontor i Tollered.

Hos oss får du möjlighet för:
 • Att bliv en del av en organisation med hög tjänstgöringstid kombinerat med senaste kunskaper
 • Att bli en del av en världsomspännande familjeägd koncern inom svetsteknik
 • Ett meningsfyllt arbete i ett innovativt företag, där 2 dagar ej är lika varandra
 • En informell och rak struktur med stöttande teamwork
Svetsautomatiseringslösningar är en bransch i snabb utveckling. Som ansvarig projekt säljare av CoWelder i Sverige finns där en stor utvecklingspotential, både för marknaden, men även för dig personligt.

Ansökning och kontakt:Har du frågor om anställningen, så kontakta Sales Manager, Peter Nyström på tel: 0709-17 45 96 eller pny@migatronic.se">pny@migatronic.se

Du ansöker jobbet genom att följa nedanstående länk

Vi ser fram emot att mottaga din ansökan och CV.

Anställningsintervjuer avhålles i januari. Anställning så snart som möjligt, dock väntar vi gärna på den rätta kandidaten.

Var vänligen uppmärksam på, att vi inte tar emot ansökningar eller CV via e-mail.
Mer info
Kontaktperson Peter Nyström
Telefon 0709-17 45 96
Email Mejla Peter Nyström
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk skribent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.migatronic.com/se/
Sista ansökningsdag 4 feb 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svejsemaskinefabrikken Migatronic A/S udvikler, producerer og markedsfører svejsemaskiner og tilhørende produkter til svejsebranchen. Migatronic har opnået en markedsposition som et af Europas førende varemærker med en årlig produktion på ca. 15.000 svejsemaskiner.
Migatronic markedsføres worldwide i mere end 40 lande og har egne datterselskaber på 10 europæiske markeder samt i Indien og Kina. Migatronic beskæftiger omkring 300 medarbejdere og har en årlig omsætning på ca. DKK 330 mio. (2018).