Servicetekniker

Servicetekniker

Vi söker nu en servicetekniker till Miele i Göteborg. Skulle du beskriva dig som målmedveten och kommunikativ? Har du ett brinnande intresse för teknik och det lilla extra när det kommer till att leverera god service? Då har vi en tjänst för dig!

Arbetsbeskrivning:

Här välkomnas du till ett Premiummärke inom hushållsmaskiner. Du kommer att arbeta som servicetekniker både mot konsument och företag. Tjänsten startar enligt överenskommelse och introduktionen kommer att ske i Göteborg och på huvudkontoret i Stockholm. Du ingår i ett mindre team och utgår från hemmet.

Exempel på dina arbetsuppgifter:
  • Genomföra felsökning och felavhjälpning.
  • Utföra löpande service ute på våra maskiner.
  • Utföra uppstart och installationer samt ge driftinstruktioner och vägledning.
Kvalifikationer:

Vi söker dig som har minst gymnasiekompetens och har
  • Relevant teknisk bakgrund, som exempelvis kyltekniker, reparatör eller elektriker.
  • God svenska samt engelska i såväl tal som skrift.
  • B-körkort då det kommer förekomma mycket resor med bil i tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett stort tekniskt intresse och är givet serviceinriktad. Vi tänker att du är engagerad och drivs av att hitta lösningen.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. .

Vi erbjuder:

Vi erbjuder en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter. Hos oss finns det stora chanser att växa inom yrket och göra karriär. Du har bra förmåner såsom friskvårdsbidrag, pensionsplanering/rådgivning, lunchförmån mm. Vi tror att du är en självgående servicetekniker som förstår begreppet frihet under ansvar.
Vi har kollektivavtal med Unionen.

Sista ansökningsdag:
2018-11-18, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Kontakta Magnus Olausson, 0702-090448 eller maila magnus.olausson@randstad.se
Mer info
Kontaktperson Magnus Olausson
Telefon 0702090448
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 18 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Miele är Europas största familjeföretag i vitvarubranschen, grundat redan 1899. Miele är en internationell koncern med bas i Tyskland med cirka 19 500 anställda i 49 länder. 2016/2017 omsatte Miele-koncernen ca 4 miljarder € . Företaget har sedan starten byggt sin marknadsposition på att ligga främst inom kvalitet, teknik och innovationer. Miele AB är koncernens dotterbolag i Sverige med ca 100 medarbetare och omsätter ca 700 miljoner kronor. Vår uppgift i Sverige är att marknadsföra, sälja och bedriva eftermarknadsservice för Mieles produkter inom hushåll, industri, sjukhus- och dentalmarknaden.

Mer information om Miele finns på www.miele.se