Elektriker till Göteborg

Elektriker till Göteborg

Det händer mycket i Göteborg! Vår verksamhet är under stark tillväxt och vi behöver dig som vill jobba med att göra en positiv skillnad för våra kunder!

IndustrielektrikerTycker du att det verkar spännande att arbeta inom fordon, petrokemi, verkstadsindustrin eller infrastruktur? Då är detta jobbet för dig!

Du kommer ingå i ett av våra team av fantastiska elektriker som har mycket att lära ut så tveka inte att söka tjänsten och ta chansen att bredda dina kunskaper inom någon av dessa områden!

Serviceelektriker: Har du erfarenhet av att arbeta med kundvård och gillar du att arbeta självständigt? I så fall har vi serviceuppdrag hos diverse kunder inom Göteborgsregionen som gärna tar del av din kompetens. Du kommer ingå ett ständigt växande och sammansvetsat team. Vi prioriterar att du skall känna dig som en viktig del av ett litet arbetslag som jobbar tätt ihop i vardagen, stöttningen från arbetskamraterna skall finnas nära till hands för att tackla utmaningar som dyker upp.

Sök jobbet idag!! Behovet av nya kollegor är stort och kanske är det just dig vi väntar på?

Entreprenad: Är du personen som tycker om att arbeta i oftast lite större team och där lagarbetet sätts i centrum, vill du arbeta med trevliga och kompetenta medarbetare är detta absolut jobbet för dig! Vi genomför större och mindre entreprenadjobb och är delaktiga i byggandet av framtida Göteborg.

Lärlingar: Har du genomfört din Elektrikerutbildning och står redo för att börja jobba på ett spännande företag som kommer satsa hårt på att lära upp dig till en fullfjädrad elektriker?

Då är detta företaget för dig!! Vi har erfarna elektriker som kommer hjälpa dig på vägen och du kommer garanterat utvecklas snabbt.Vi söker lärlingar inom: Industri ,Entreprenad och Service så lämna din ansökan redan idag!

Du som har ECY certifikat och B-körkort, utmana dig själv och ta chansen till ett intressant och givande arbete – sök idag! Vi är stolta över variationen och tryggheten som ett stort företag kan erbjuda, men med teamkänslan av att arbeta i ett litet företag:

Vi erbjuder
* Intressanta och varierande uppdrag
* En spännande miljö i ett stabilt och expansivt företag
* Möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
* För förmånliga priser hyra semesterboende i Spanien och stugor i Sälen
* Trevliga kollegor som vi arbetar professionellt med att lösa våra uppdrag
* På Midroc sätter vi våra medarbetare i centrum!

Urval sker löpande, där av ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktpersoner:

Mårten Andersson, Industri, marten.andersson@midroc.se, Fredrik Jernstedt, Entreprenad, fredrik.jernstedt@midroc.se, Pierre Samuelsson, Service, pierre.samuelsson@midroc.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.midroc.se
Sista ansökningsdag 18 feb (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Midroc Electro är ett av Sveriges ledande elteknikföretag med 1 800 medarbetare och en omsättning på 2,2 miljarder kronor. Vi är organiserade i två divisioner och finns på 55 orter i Sverige. Med kunden i fokus utför vi service och entreprenad inom elinstallation, instrument, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, security samt mekaniskt underhåll. Vi är fabrikatsobundna och erbjuder kostnadseffektiva, trygga och enkla helhetslösningar i stora som små projekt.