Metalock Engineering SWE - Projektledare

Metalock Engineering SWE - Projektledare

  • Är du en person med goda ledaregenskaper som brinner för projektledning?
  • Är du driven, har social kompetens och bra på att leda och fördela?
  • Brinner du för teknik, är lösningsorienterad och kommunikativ
Då har vi något för dig!

Metalock kan erbjuda dig en otroligt spännande arbetsplats som drivs av genuint tekniskt kunnande inom tung industri och montage. Vi drivs av viljan att förbättra och utveckla för våra kunder. Våra kunder är verksamma inom svensk basindustri såsom processindustri, petrokemi, pappers- och massaindustri, energi/kraft, järn- och stålindustri. Som Projektledare på Metalock bygger du upp och underhåller dina egna kundrelationer och har det direkta ansvaret för hela projektet från förfrågan till slutleverans. I dina arbetsuppgifter ingår att bearbeta och utveckla kunder och kundrelationen, kalkylering av projekt, offerering, beredning av resurser, underleverantörer och fakturering. I rollen som projektledare ansvarar du även för arbetet på plats hos kunden, projektekonomi och personal.

Som Projektledare kommer du att vara spindeln i nätet och ingå i ett starkt team tillsammans med övriga projektledare på företaget och jobba i en tight grupp som hjälper varandra.

Vem är du?

Vi tror att du har relevant utbildning, gärna högskolenivå/civilingenjörsutbildning med inriktning på produktion, maskin, eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Vi söker dig med social kompetens som med stort driv och fokus på arbetsuppgiften är van att ta projekt från start till mål. Det är meriterande om du har en yrkesbakgrund med specialisering mot något/några av områdena processindustri, raffinaderi/petrokemi, rör-, pappers- och massaindustri, energi/kraft, samt järn- och stålindustri. I rollen behöver du ha en mix av egenskaper för att lyckas. Du gillar det kundnära arbetet och förstår vikten av att kommunicera både internt och externt för att lyckas. Du har ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Vi tror att du har lätt för att samarbeta och jobba tight tillsammans med kunder, kollegor, leverantörer och underentreprenörer. Du har mycket god teknisk förståelse och goda IT-kunskaper. Vi tror att du är driven och van att leda andra i projektform. Du pratar/skriver både svenska och engelska flytande.

I rollen som Projektledare kommer du att utgå från vårt kontor i Göteborg. Under utförandedelen av projekten behöver du kunna vara hemifrån periodvis (1-5 veckor).

Redo för en spännande utmaning i ett framgångsrikt bolag? Tveka inte att söka tjänsten!

I denna rekrytering samarbetar Metalock med Finnveden Säljkraft AB. Sista ansökningsdag är 26 augusti 2018, dock tillämpar vi löpande urval och har som ambition att hitta rätt resurs omgående. Ansvarig rekryterare är Martin Klasson, 0734-175666.
Mer info
Kontaktperson Workbuster
Email Mejla Workbuster
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 aug (62 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1996 har Midroc Europe varit en heltäckande partner inom fastighets- byggnads- industri- och miljöteknik-sektorn. Vår målsättning är att stärka våra kunders konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och innovationer bidra till en bättre framtid. Vi verkar i en internationell miljö med Sverige som bas.

Midroc Metalock AB är en global företagsgrupp som levererar mekaniska installationer och reparationer inom energi- olja och gas- stål- och övrig tung industri världen över, oftast genom korta högintensiva projekt. Företaget genomsyras av ett driv och positiv attityd till utmaningen att få projekt i mål, hela vägen från utförare till företagsledning. Metalock står för kvalité och förtroende hos våra beställare. Gruppen består av moderbolag i Sverige, samt företag i Storbritannien, Tyskland, Sydafrika, Indien, USA, Dubai, Frankrike, Saudiarabien och Ryssland och har ca 550 medarbetare med en årlig omsättning om 600 milj. SEK.