Junior Key Account Manager till MerxTeam i Göteborg

Junior Key Account Manager till MerxTeam i Göteborg

MerxTeam söker Junior Key Account Manager som har viljan av att vara med på en spännande resa och skapa tillväxt. MerxTeam har flera av marknadens starkaste varumärken inom kategorin.

Rollen
I din roll som Junior Key Account Manager kommer att utveckla kundrelationen och tillsammans med kunden planera kampanjer, koncept och nyheter, med stöd från produkt- och marknadsorganisation. Du ansvarar för försäljning och lönsamhetsstyrning för några av MerxTeams kunder för Sverige. Du får ett övergripande budget- och prognosansvar, samt arbetar för att säkra lönsam tillväxt inom ditt kundsegment. Att kunna sälja in och implementera MerxTeams olika produkter, varumärken och koncept blir en viktig del av din vardag och du arbetar kontinuerligt med att utbilda återförsäljare och slutkunder. Du ingår i ett försäljningsteam som består av 10 medarbetare vilka arbetar som KAM, Säljare och Innesäljare. Tjänsten innebär resor med ca 30 övernattningar per år. Du blir placerad på kontoret i Göteborg och du rapporterar till nordisk Försäljningschef.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som har en dokumenterad erfarenhet av försäljning och det är meriterande om du har erfarenhet från HoReca (hotell och restaurang). Du trivs med att arbeta med konceptförsäljning med många relationer och kontaktytor. Du är målfokuserad med ett sinne för affärer och har viljan av att prestera det lilla extra i varje affärsrelation. Du är en lagspelare som har lätt för att skapa positiva och långsiktiga relationer med både kunder, kollegor och samarbetspartners. Vidare är du engagerad, nyfiken och ansvarstagande och drivs av att arbeta mot ambitiösa mål. Du har goda IT-kunskaper och erfarenhet av att arbeta med CRM system och behärskarsvenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder
MerxTeam är en av de ledande aktörerna inom sina produktsegment och satsar stora resurser på att ta fram nya innovativa produkter och koncept för att tillgodose marknadens behov och önskemål. Vi erbjuder dig ett utvecklande och spännande arbete i en platt organisation där möjligheten till påverkan och utveckling är stor.

Ansökan
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851, johan.sjoberg@yourtalent.se

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juli 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MerxTeam har sedan starten 1984 vuxit till en av Sveriges ledande leverantörer inom restaurang- och köksprodukter. Idag ingår MerxTeam AB i en koncern som arbetar med egna produkter och varumärken, som Exxent och Xantia, vilka säljs hos utvalda återförsäljare i restaurang, detalj och profilkanalerna. Koncernen säljer också mot konsument via de egna butikerna Verner & Verner, Cordon Bleu och e-handeln Zerazza.com. Huvudkontoret är beläget i egna lokaler på Hisingen i Göteborg. Utöver detta har man ytterligare kontor i Stockholm, Oslo, och Warszawa samt ett inköpskontor med inhemsk personal i Shanghai. MerxTeam omsätter runt 150MSEK och har ca 50 medarbetare. Läs mer på www.merxteam.com