Vi söker ekonomer som är intresserade av rollen som underkonsult

Vi söker ekonomer som är intresserade av rollen som underkonsult

Är du ekonom och är nyfiken på att bli underkonsult?

Vi söker nu dig som är på jakt efter en ny utmaning inom ekonomiområdet. Du kanske tidigare har funderat på att arbeta som underkonsult och har eller vill skaffa ett eget företag, eller så har du inte det men ändå är nyfiken på att höra mer. Kort sammanfattat ger en roll som konsult dig möjligheten att arbeta med varierande arbetsuppgifter, i olika branscher och på olika företag. Rollen passar dig som är nyfiken, gillar att utvecklas och som vill ha varierande ekonomiroller.

Vilka huvudsakliga arbetsuppgifter har man som konsult?
Som ekonomikonsult kommer du att arbeta i olika roller beroende på din erfarenhet. Arbetet kan bland annat innehålla controlling, budget- och prognosarbete, bokslut, årsredovisningar, bolagsdeklarationer, koncernrapportering, konsolidering och löneadministration. Ofta förekommande förfrågningar från våra kunder är positioner som redovisningsekonom, controller eller ekonomichef.

Vad behöver jag ha för erfarenhet?
Vi matchar dig mot uppdrag som passar din kompetens men just nu söker vi dig som har 3-7 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. En vanlig bakgrund som konsult är att ha arbetat med exempelvis redovisning eller controlling.

Vilka personliga egenskaper efterfrågas?

Vi söker dig som har en naturlig vilja att strukturera och organisera ditt arbete. Du lägger stort fokus på så väl kvalité som effektivitet. För att trivas i konsultrollen är det viktigt att du har en utvecklad känsla för affärsverksamheten och stimuleras av att leverera värde till kunden. Vidare har du en god förståelse för detaljer utan att tappa helhetsperspektivet, samt är skicklig på att snabbt sätta dig in i olika uppgifter.

Vilken placering kommer uppdraget att ha?

Vi arbetar över hela Västra Götaland, men du kan givetvis önska att enbart bli kontaktad om uppdrag i ditt närområde.

För att få veta mer om konsultrollen så skicka in ditt CV till oss så kontaktar vi dig om du har en passande profil och berättar mer.

Tänk på detta innan du skickar ditt CV (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civil status, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religion eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Vi kan ta emot de flesta textbaserade filtyper såsom, Word, Excel och pdf. Dock inte inscannade filer eller bilder.
Varmt välkommen med ditt CV!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)