Redovisningskonsulter till Meritmind, Göteborg

Redovisningskonsulter till Meritmind, Göteborg

Meritmind växer i regionen och vi har just nu stor efterfrågan på redovisningskonsulter. Vi behöver därmed förstärka upp vårt konsultteam och söker dig som är en erfaren redovisningsekonom, redovisningsansvarig eller redovisningschef. Vi erbjuder både anställning och möjlighet att vara underkonsult.

Som redovisningskonsult varierar givetvis arbetsuppgifterna beroende på konsultuppdragets utformning, men främst handlar det om följande uppgifter:
  • Självständiga månads-, kvartals- och årsbokslut samt årsredovisning
  • Koncernredovisning
  • Avstämningar
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Analys och rapportering
  • Förbättring och utveckling av redovisningsfunktionen
Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig som är trygg med redovisningens alla delar såsom hantering av löpande bokföring, skatt, moms, avstämningar, rapportering och som gör självständiga bokslut. Du är civilekonom eller motsvarande, är en van användare av Excel samt har erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem. Du uttrycker dig väl i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

För att trivas i rollen som konsult hos Meritmind stimuleras du av att möta nya människor och miljöer. Du är resultatorienterad, engagerad och vill vara med och skapa mervärde samt bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt. Du ser själv vinsten i att arbeta som konsult för att snabbt avancera och utvecklas i din karriär.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som konsult hos Meritmind erbjuds du en trygg anställning eller möjlighet att vara underkonsult med varierande uppdrag i olika branscher, utvecklande möten med nya kollegor och kompetensutveckling. Våra kunder är medelstora till stora företag med välkända varumärken, många av dem är börsnoterade och ingår i internationella koncerner. Hos oss får du möjlighet att lära känna olika företag, branscher och kollegor, samtidigt som du utvecklas snabbt i din karriär. Vi erbjuder även kontinuerlig kompetensutveckling inom ditt yrkesområde.

Förutom utvecklande uppdrag hos våra kunder blir du en del av ett företag där våra värderingar:

Passion & Result”, ”Share & Care” & ”Speed & Simplicity” - genomsyrar vårt arbete.

Vill du veta mer om att vara konsult hos Meritmind är du välkommen att kontakta våra konsultchefer:

Eva Tiitso 0765-112910 eller Olivia Engberg tel 0765-112925.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bla att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process. Vid alla våra konsulttillsättningar görs en bakgrundskontroll. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Redovisningsekonom, Accountant, Financial accountant, Redovisningsansvarig, konsult, interim, interimskonsult, ekonomikonsult, underkonsult, associerad konsult, freelancer
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)