Redovisningsansvarig till internationellt bolag, Göteborg

Redovisningsansvarig till internationellt bolag, Göteborg

För kunds räkning söker vi nu dig som kan axla rollen som redovisningsansvarig och vill arbeta brett med redovisning för två bolag. Till att börja med är det ett konsultuppdrag, med goda möjligheter till anställning hos kund på sikt. Kunden är ett tillväxtbolag med ett attraktivt varumärke.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Kund- och leverantörsreskontra
 • Löpande bokföring/redovisning
 • Månads- och årsbokslut
 • Avstämningar
 • Analys och rapportering till koncernen
 • Deklarationer av moms, skatt och inkomst
Koncernspråket är engelska och används dagligen i muntlig och skriftlig kommunikation samt vid rapportering. Som redovisningsansvarig rapporterar du till Finance Manager.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk utbildning eller motsvarande med ett antal års erfarenhet som ekonom. Du tycker om att arbeta operativt med redovisningens alla delar, gör självständiga bokslut och är en van Excelanvändare. Som person motiveras du av att ta stort eget ansvar i en utåtriktad roll.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som konsult hos Meritmind erbjuds du en trygg anställning eller möjlighet att vara underkonsult med varierande uppdrag i olika branscher, utvecklande möten med nya kollegor och kompetensutveckling. Våra kunder är medelstora till stora företag med välkända varumärken, många av dem är börsnoterade och ingår i internationella koncerner.

Hos oss får du möjlighet att lära känna olika företag, branscher och kollegor, samtidigt som du utvecklas snabbt i din karriär. Vi erbjuder även kontinuerlig kompetensutveckling inom ditt yrkesområde.

Mer om Meritmind

Meritmind är företaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Västerås, Linköping och Jönköping. Vi har ett starkt varumärke och är ledande inom vår nisch där vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt förändringsledning. Meritmind grundades år 2000, har ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Läs mer om vår verksamhet på www.meritmind.se

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer), "Snabbväxare" på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till "Årets företagerska" under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till "Alla tiders entreprenör" av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

www.meritmind.se

Vill du veta mer om att vara tjänsten och att vara konsult hos Meritmind är du välkommen att kontakta Konsultchef Eva Tiitso 0765-112910 eller eva.tiitso@meritmind.se

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
 • Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bla att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process. Vid alla våra konsulttillsättningar görs en bakgrundskontroll. Urval och intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisningsekonom; redovisningsansvarig; "accountant manager"
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)