Kundansvarig till Meritmind-koncernen, Göteborg

Kundansvarig till Meritmind-koncernen, Göteborg

Meritmind fortsätter att växa och för att kunna ta nästa steg i vår utveckling förstärker vi vårt kontor i Göteborg med ytterligare en kollega som vill ta ansvar i rollen som kundansvarig. För att lyckas i rollen och för att vinna våra kunders förtroende har du tidigare arbetslivserfarenhet från B2B samt ekonomiområdet.

Du kommer att ingå i ett regionalt team med tydliga mål och där relationer till kunder, konsulter och kandidater utmärks av engagemang, omtanke och långsiktighet. Arbetet är tempofyllt och varje persons prestation spelar en avgörande roll.

I rollen som kundansvarig har du dagligen kontakt med chefer och beslutsfattare på en rad olika företag och branscher. Du får möjlighet att identifiera behov och vidareutveckla våra kunders ekonomifunktioner genom att bistå med samtliga av våra tjänster inom Meritmind-koncernen. Som kundansvarig ingår du i en större helhet då vi satsar mycket på erfarenhetsutbyte mellan våra olika regioner. Du rapporterar till vår kontorschef i Väst.

Ansvarsområde:
  • Bearbeta både nya och befintliga kunder för att hjälpa dem till framgång
  • Aktivt bygga långsiktiga relationer med kontaktpersoner hos företag och organisationer i regionen
  • Skapa och genomföra kundplaner och kundaktiviteter
  • Omvärldsbevakning av ekonomimarknaden inom olika branscher och på ett konsultativt sätt stödja kunder i strategiska beslut
Kvalifikationer och erfarenhet

Du som söker denna tjänst är civilekonom eller har motsvarande utbildning. Genom en tidigare bakgrund som ekonom, har du skaffat dig kunskap som gör att du kan förstå och hjälpa ekonomiorganisationer finna lösningar samt utmana och ifrågasätta. Du drivs av att vidareutveckla ekonomiorganisationer och vara ett tryggt samt klartänkt bollplank vid behov. Ett bra kontaktnät och god kännedom om regionen är en fördel för att lyckas.

Personliga egenskaper

För att lyckas och trivas som kundansvarig på Meritmind har du lätt för att skapa förtroendefulla relationer och förstå sammanhang. Det är viktigt att du är övertygande och drivs av att nå resultat. Vidare har du ett öppet och lyhört arbetssätt och trivs med att bygga och utveckla nätverk.

Placeringsort: Göteborg

Om Meritmind

Meritmindkoncernens gemensamma mission är att hjälpa företag och människor att lyckas inom ekonomiområdet. Vi tror att när både medarbetare och företag får rätt förutsättningar når de framgång och resultatet blir ett hållbart företagande.

Meritmind grundades år 2000 av entreprenören Helena Casserlöv-Kvist med fokus att tillhandahålla kvalificerade interimslösningar och rekrytering av chefer och specialister inom ekonomiområdet. Efterhand har även andra tjänster utvecklats och Meritminds rådgivningsverksamhet bistår nu också med hjälp inom ekonomistyrning och verksamhetsutveckling. Meritmindkoncernen består även av Brightby samt Meritmind GmbH i Tyskland. Brightby grundades 2010 med ambitionen att erbjuda den kompetens som utgör grunden till en väl fungerande ekonomifunktion. Under 2018 utökades kompetensutbudet med kandidater och konsulter inom bank, finans och försäkring.

Koncernen har ca 400 medarbetare och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Västerås, samt i Düsseldorf i Tyskland.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby Snabbväxare på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens) och är fortfarande ett tillväxtorienterat bolag. Tillväxten sker med kvalitet, lönsamhet och glädje i fokus och företagskulturen präglas av professionella, resultatinriktade och omtänksamma kollegor. *mx

Välkommen med din ansökan!
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Din ansökan önskar vi att du skickar in till oss via mail på adressen rekryteringmm@meritmind.se
  • Har du några frågor är du välkommen att kontakta vårt kontor i Göteborg 031-383 55 00. Välkommen med din ansökan på rekryteringmm@meritmind.se så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.
Vänligen använd ej ansökningsknappen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)