Ekonomikonsulter till Meritmind, Göteborg

Ekonomikonsulter till Meritmind, Göteborg

Meritmind växer i region Väst och vi har just nu stor efterfrågan på ekonomikonsulter i varierande roller till spännande och utvecklande roller. Vi behöver därmed stärka upp vårt konsultteam och söker dig som erfaren redovisningsekonom, redovisningsansvarig eller controller. Meritmind erbjuder både anställning och möjlighet att vara underkonsult!

Dina arbetsuppgifter som konsult varierar givetvis beroende på konsultuppdragets utformning, men främst handlar det om följande uppgifter:
 • Självständiga månads-, kvartals- och årsbokslut samt årsredovisning
 • Koncernredovisning
 • Avstämningar
 • Moms- och skattedeklarationer
 • Analys och rapportering
 • Budget- och prognosarbete
 • Uppföljning av analys av utfall och nyckeltal
 • Förbättring och utveckling av redovisningsfunktionen
Kvalifikationer och erfarenhet:

Du är civilekonom eller motsvarande och har flerårig erfarenhet från rollen som redovisningsekonom, controller eller liknande roll. Du uttrycker dig väl i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Det är meriterande om du är van användare av större ekonomi-/affärssystem och om du har mycket goda kunskaper i Excel.

Personliga egenskaper

För att bli framgångsrik i rollen som konsult hos Meritmind behöver du vara en nyfiken person med stort driv. Du stimuleras av att möta nya människor och miljöer och du sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter. Vidare har du en prestigelös inställning, ett positivt mindset och är ansvarstagande till naturen. Det är viktigt för dig att skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt.

Vad kan vi erbjuda dig?
 • En trygg anställning med marknadsmässig månadslön
 • Livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag
 • Seminarier, nätverksträffar och sociala aktiviteter
 • Utmanande uppdrag i olika verksamheter, organisationer och branscher
Om Meritmind:

Meritmind är företaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Västerås, Linköping och Jönköping. Vi har ett starkt varumärke och är ledande inom vår nisch där vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt förändringsledning. Meritmind grundades år 2000, har ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Läs mer om vår verksamhet på www.meritmind.se

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer), "Snabbväxare" på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till "Årets företagerska" under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till "Alla tiders entreprenör" av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

Låter detta intressant men du har ännu inte tagit steget mot att börja arbeta som konsult kan du läsa mer via vår hemsida här; https://meritmind.se/interim/jobba-som-underkonsult/ och https://meritmind.se/jobba-som-konsult/


För mer information är du välkommen att kontakta Josefine Westman på nummer +46764176855 alternativt på josefine.westman@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt!

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Välkommen med din ansökan!

Sökord: Controller, Business Controller, Produktionscontroller, Production controller, plant controller, FInancial accountant, redovisningskonsult, redovisningsansvarig, redovisningsekonom, accountant, consultant, financial consultant, accounting manager, redovisningschef
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Konsult
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)