Ekonomikonsulter söks till Meritminds interimsverksamhet, Göteborg

Ekonomikonsulter söks till Meritminds interimsverksamhet, Göteborg

Nu söker vi dig som har bestämt dig för att ta ditt nästa kliv i karriären och som är nyfiken på hur det är att arbeta som ekonomi-konsult på ett bolag som präglas av framgång med omtanke. Vi träffar dig gärna för att berätta mer om vad vi menar med detta men även om de varierande rollerna över hela ekonomifunktionen som Meritmind har konsulter inom.

Som konsult på Meritmind får du möjligheten att arbeta med många olika branscher och på många olika företag. Våra kunder är främst medelstora till stora företag, många av dem är internationella och börsnoterade. Som konsult får tillgång till ett stort nätverk av kompetenta medarbetare som träffas regelbundet för utbildningar och sociala aktiviteter. Vi hoppas att du vill bli en av oss och vara med och bidra till vår och våra kunders utveckling!Kvalifikationer och erfarenhet

Du som söker har troligtvis en akademisk examen inom ekonomi samt har arbetat några år som ekonom. Du har troligtvis god redovisningsförståelse och arbetat hands-on med redovisning och/eller controlling men viktigast är att du verkligen vill göra nytta och bidra till våra kunders framgång! Du kan ha ett stort system/IT-intresse men att vara nyfiken och villig att lära är viktigare framgångsfaktorer hos oss. Som anställd på Meritmind får du nämligen tillgång till Merit-Go, mikro-learning i kvadrat!

Personliga egenskaper

För att passa in i och trivas i rollen bör du vara resultatinriktad, flexibel och nyfiken, både på nya människor och på nya kunskaper. Du är serviceinriktad och din inställning till att leverera med kvalitet och i tid är inbyggd. Det är viktigt att du är prestigelös då dagarna består av såväl små som stora frågor som behöver hanteras.

Förutom intressanta uppdrag erbjuder Meritmind
 • Ett värderingsstyrt bolag där innovation och entreprenörskap alltid uppmuntras
 • Möjlighet att vara med i innovationsprojekt inom och utanför ditt arbetsområde
 • Utbildning med utgångspunkt i nya arbetsmetoder, system och trender i marknaden
 • Roliga hälsofrämjande aktiviteter
 • Konferenser
 • Förmåner genom Benify
 • Nära samarbete med kollegor med härlig stämning och mycket skratt!
Placeringsort: Göteborg

Om Meritmind

Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 300 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, "Snabbväxare" på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till "Årets företagerska" under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till "Alla tiders entreprenör" av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

Intresserad? Hör av dig till mig, Susanna Filipsson, 070-669 42 00, Konsultchef på Meritmind för att höra mer. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)