Social Media & Content Creator till Meridion i Göteborg

Social Media & Content Creator till Meridion i Göteborg

TJÄNSTEN
Som Social Media Content Creator för Meridion har du som huvudfokus att skapa värdebaserat innehåll för att stärka varumärke och optimera försäljningen. I rollen kommer du i samarbete med Försäljningschef och ledning, utveckla affären och kommunikationen med våra befintliga kunder och vår nykundsbearbetning. I ansvaret ingår även att utveckla en kommunikationsplattform för en ökad prospektering av kunder och framtida konsulter. Du ingår i ett mindre sälj och marknadsteam och du har ett mycket nära samarbete med Meridions konsulter inom deras olika affärsområden. Rollen är nyinrättad vilket gör att du har stora möjligheter att påverka tjänstens innehåll. Du är placerad på huvudkontoret centrala Göteborg och du rapporterar till Försäljningschef.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Producera säljdrivande innehåll och marknadsmaterial för Meridions samtliga kanaler
 • Kommunikation, säljaktiviteter och inbound sales för att generera kvalificerade prospekt
 • Driva och utveckla Employer Branding
 • Ansvara för kanalspecifik kommunikation i digital media
 • Projektleda och koordinera marknadsaktiviteter såväl internt som externt
 • Finna nya kreativa lösningar för att optimera försäljningen och stärka varumärke och employer branding
 • Nära samarbete med bolagets KAM ansvariga för att bygga strukturerad kundbearbetning
 • Omvärldsbevakning - digitala trender och ansvar för kontinuerlig analys och uppföljning

VEM ÄR DU?

Du har tydlig bakgrund inom marknad med minimum ett års erfarenhet av för tjänsten en relevant roll. Du har ett stort intresse av content och att skapa säljande innehåll. Du har en relevant eftergymnasial utbildning och har viljan och förmågan att kunna förstå kundens behov samt att kunna agera därefter.
 • Stort intresse av text/copy och bild
 • God kunskap om hur man skapar av SEO-anpassat innehåll
 • Erfarenhet av nyhetsbrev som tex. Apsis, MailChimp
 • Erfarenhet av sökmotoroptimering och analysverktyg, ex Google Analytics
Personligt
Som person är du självgående med massa driv som gillar att skapa långsiktiga samarbeten och relationer och trivs med att vara en del i ett team. Du är resultatfokuserad och har en förmåga att se helheten och förstå affären och vad som behöver göras - prioritera och få det gjort. Du gillar utmaningar och tar dig an dem på ett kreativt och lösningsorienterat sätt. Du har lätt för att pendla mellan strategiska och taktiska arbetsuppgifter och gillar mixen.

Vi erbjuder
På Meridion är vi ett socialt och familjärt gäng som gillar att umgås med varandra och hitta på roliga saker tillsammans. För oss är vår laganda och företagskultur otroligt viktigt och ligger oss varmt om hjärtat. Alla medarbetare hos oss blir en viktig del i vårt team för vår fortsatta tillväxt med nya spännande uppdrag, peppiga personalaktiviteter och för att vi tillsammans har en rolig vardag.

ANSÖKAN/KONTAKT
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering. Ansök på www.yourtalent.se Kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851 eller johan.sjoberg@yourtalent.se för vidare information.

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Meridion är ett privatägt företag som grundades 2005. Företaget omsätter ca 35 miljoner SEK och har 30 anställda på sitt huvudkontor i Göteborg och lokalkontor i Anderstorp. Meridion är ett oberoende konsultbolag som utvecklar och realiserar effektiva försörjningskedjor och logistikprocesser med mångårig och gedigen erfarenhet av verksamhetsutveckling och affärssystem, särskilt Infor M3 och Qlik. Meridions ambition har redan från starten varit att arbeta på kundens sida och verka som en länk mellan management och IT-konsulter. Vi strävar alltid efter långsiktiga samarbeten och vårt arbetssätt genomsyras av ett stort engagemang. Meridion är ett attraktivt kunskapsföretag för både kunder och anställda och vårt mål är att leverera marknadens bästa logistiklösningar. Läs mer på www.meridion.se