Senior Business Intelligence Analyst

Senior Business Intelligence Analyst

Drivs du av nytänkande och vill bli en del av en spännande resa? Vill du tillsammans med dina nya kollegor växla upp Meridions BI-tillväxt?

Meridion är ett konsultbolag som arbetar med ett av världens största affärssystem (ERP), Infor M3 och beslutstödssystemet Qlik för att genomföra förändringar hos våra kunder. Vi arbetar primärt åt storbolag inom kategorin tillverkande och distribuerade. Våra kunder finns både i Sverige och utanför dess gränser.

Om tjänsten
Meridion är ett nytänkande bolag i teknisk framkant, där vi bland annat använder Qlik för att hjälpa våra kunder ta del av en ny generation av Business Intelligence. Genom att kombinera Meridions djupa kunskap kring affärssystemsdata med Qliks kraftfulla BI-verktyg har vi utvecklat banbrytande koncept kring hur affärsdata presenteras och visualiseras.

Förutom att samarbeta med dina Qlik-kollegor kommer du jobba nära våra M3-affärskonsulter och tillsammans arbeta för att effektivisera och underlätta vardagen för våra kunder.

Intresse och nyfikenhet kring industriella processer är något vi värdesätter högt då vi arbetar mot många bolag inom tillverkande och distriburerande branscher.

Vi tror att du är en erfaren person inom Business Intelligence, allra helst är Qlik en favorit. Är du också en social och drivande person som vill växa med Meridion-laget så vill vi träffa dig!

Meridion är idag 30 medarbetare med två fina kontor, ett i Göteborg vid Stigbergstorget med utsikt över älven och Lindholmen samt ett i Småländska idyllen Anderstorp.

Att arbeta på Meridion
På Meridion är vi ett socialt och familjärt gäng som gillar att umgås med varandra och hitta på roliga saker tillsammans. För oss är vår laganda och företagskultur otroligt viktigt och ligger oss varmt om hjärtat. Alla medarbetare hos oss blir en viktig del i vårt team för vår fortsatta tillväxt med nya spännande uppdrag, peppiga personalaktiviteter och för att vi tillsammans har en rolig vardag.

Ansökan
Välkommen med din ansökan
genom att maila in ditt CV och personliga brev till jonna.cander@meridion.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör, Matematik, Statistik & Information
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.meridion.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Meridion är ett privatägt företag som grundades 2005 och har idag 30 medarbetare på sitt huvudkontor i Göteborg och lokalkontor i Anderstorp. Meridion utvecklar och realiserar effektiva försörjningskedjor och logistikprocesser med mångårig och gedigen erfarenhet av verksamhetsutveckling och affärssystem, särskilt Infor M3 och Qlik. Vi strävar alltid efter långsiktiga samarbeten och vårt arbetssätt genomsyras av ett stort engagemang.

Meridion är ett attraktivt kunskapsföretag för både kunder och anställda och vårt mål är att leverera marknadens bästa logistiklösningar. Läs mer på www.meridion.se