Solceller Projektör

Solceller Projektör

Projektör till snabbväxande bolag inom förnyelsebar energi, Västra Götaland

Vi söker dig som har erfarenhet av solenergi och som vill beräkna och utveckla solcellsanläggningar i Sverige och Norge.

Förnyelsebar energi är en spännande ung industri som växer kraftigt i Sverige. Hos oss på Merasol kommer du få arbeta tillsammans med ett dynamiskt och entreprenörsdrivet team som ser spännande möjligheter att medverka i framtidens energiomställning.

MeraSol arbetar framför allt med solenergi och är inne i ett expansivt skede. Tillsammans med vårt systerbolag Nexion Enertech AB som arbetar med kompletta energisystem och bergvärme till fastighetsbolag och företag ingår vi i Scandinavian Green Energy.

Vi vill nu förstärka vårt team som beräknar, designar och utvecklar solcellsanläggningar för våra kunder. Vi arbetar med stora och små fastighetsprojekt, och ser gärna att Du har erfarenhet av solenergi och intresse att arbeta nära våra kunder. Som Projektör på Merasol kommer du arbeta tillsammans med kundansvarig och en installationsledaren med dimensionering, beräkning och design av solcellsanläggningar.

Ditt arbete kommer bland annat innefatta följande:
  • Besök tillsammans med fastighetsägare för att studera förutsättningar för Solceller
  • Beräkningar i våra beräkningssystem
  • Dimensionering av solcellsanläggning
  • Ritningsunderlag för kablar, montagesystem och paneler
  • Dokumentation och ritningar i CAD
  • Samverka med kundansvarig och installationsledare för att installation och uppstart av anläggning
Att jobba på MeraSol:

Du kan vara erfaren ingenjör/tekniker eller nyligen utexaminerad från Högskola/Universitet med kunskap om solenergi / el. Vi har behov av både teoretiska och praktiska kunskaper så det grundläggande är att du har driv, vill växa med oss, trivs i ett dynamiskt team och i en företagsgrupp som växer och förändras kontinuerligt. Ifall du behöver komplettera din kunskap inom något område hjälper vi till med vidareutbildning.

Vi tror du har en inneboende kraft att lösa saker och själv söka efter lösningar på uppkomna frågeställningar. Hos oss vill vi att det skall vara högt i tak och frihet under ansvar, bra gemenskap och en öppen atmosfär. Du kommer att få stor delaktighet och möjlighet att påverka hur vi skall utveckla solenergi i Sverige.

Det viktigaste är att vi trivs att arbeta ihop och att du tycker det är stimulerande att arbeta i ett tillväxtbolag som förändras.
Mer info
Kontaktperson Johan Seeman
Telefon +46705567570
Email Mejla Johan Seeman
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.merasol.se
Sista ansökningsdag 1 okt (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MeraSol AB startade 2013 med fokus på
att bygga kompletta, nyckelfärdiga anläggningar till den svenska solenergimarknaden

Vår affärsidé är att projektera och
installera kompletta solenergilösningar till fastighetsägare, kommuner, privatkunder och lantbruk. Vi lagerhåller produkter för att kunna erbjuda en hög servicenivå. Vår process är enkel och är utformad för att skapa trygghet i beslutet att välja solenergi som en naturlig del i kundens elmix.