Rampmedarbetare/Flygplanslastare sökes till Landvetter Flygplats!

Rampmedarbetare/Flygplanslastare sökes till Landvetter Flygplats!

Menzies Aviation söker nu rampmedarbetare till Landvetter flygplats! Perfekt för dig som gillar att jobba fysiskt på en spännande arbetsplats.


Ansvarsområde:
Som Rampmedarbetare arbetar du i den dagliga operativa verksamheten som sköter alla sysslor runt ett flygplans ankomst och avgång. Oavsett om du lossar eller lastar bagage, manuellt eller med hjälpmedel, är du ett par säkra händer som ser till att bagaget är på rätt plats i rätt tid. Du utför inspektioner av utrustning och flygplan samt rapporterar de fel som upptäcks genom att exempelvis hantera den dokumentation som krävs. Genom att följa flygbolagsspecifika procedurer, sätter du våra kunder och dera kunders behov främst i allt du gör.

Det du behöver ha med dig i bagaget:
  • Kund- och säkerhetsfokus
  • Kan och vill arbeta skift, tidiga morgonar såväl som sena kvällar
  • Tydlig, självsäker och ärlig kommunikation
  • Pålitlig, punktlig och har förmåga att organisera
  • Flexibilitet och förmågan att anpassa sig till förändrade prioriteringar och situationer.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska
  • Har fullständig gymnasiekompetens eller utbildning som arbetsgivaren bedömer som motsvarande
  • HAR B-KÖRKORT
Din profil:
För att trivas i rollen är du en ansvarstagande person som drivs av att ge kunden bästa möjliga service och kan anpassa dig i tidsknappa situationer. Du har en positiv inställning till förändringar och själv ser ditt bidrag till helheten och därmed verkar för företagets positiva resultat. Då arbetet oftast utförs i team är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och har ett gott bemötande gentemot dina kollegor såväl som kunder. Av denna anledning kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet. Meriterande är erfarenhet av liknande arbete samt C-körkort.

Vad du får av oss:
Du kommer att vara del av en organisation som förstår värdet av den roll medarbetarna spelar. Du kommer snabbt att märka att flygplatsmiljön är en unik plats att arbeta på. Flygplatsvärlden är en värld i sig, en folkrik värld med ett högt tempo, där ingen dag är den andra lik. Du kommer att arbeta i en variationsrik miljö med utvecklingsmöjligheter där du har vårt fulla stöd, för att hjälpa dig genom din karriär och utveckling hos oss.

Startdatum: Första kursstart är 2018-10-01. Du får gå en gedigen utbildning i 3 veckor där teori och praktik varvas.
Arbetstider: Skifttjänstgöring, vilket innebär tjänstgöring dag, kvällar och helger. Ob-tillägg enligt gällande kollektivavtal.
Antal: 12
Omfattning: Visstidsanställning med en sysselsättningsgrad på 80% t.o.m 2019-03-31 med stor chans till förlängning ELLER tim/behovsanställning

Urval: Sker löpande så varmt välkommen med din ansökan innan ansökningstiden har gått ut. (Tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag).

Sista ansökningsdag: 2018-09-26

Eventuella frågor om tjänsten kan ställas till HR-konsult Emilia Gidoff på emilia.gidoff@menziesaviation.com

Låter detta som en spännande utmaning för dig? Välkommen med din ansökan (CV samt personligt brev) senast 2018-09-26
Mer info
Kontaktperson Emilia Gidoff
Email Mejla Emilia Gidoff
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://careers.jmenzies.com/aviation
Sista ansökningsdag 12 okt (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Menzies Aviation är ett globalt markserviceföretag där passagerare, ramp och frakt hanteras. Vår personal tar hand om miljoner passagerare och ser till att bagage hanteras, flygplan är klara för boarding och att bagaget hanteras varsamt.
Med verksamhet i 31 länder vid mer än 140 stationer och ett världsomspännande team med fler än 21000 anställda, hanteras över 500 flygbolag och över en miljon flygningar och 1,6 miljoner ton frakt varje år... och vår verksamhet växer fortfarande. Vi arbetar för att vara bäst på det vi gör och det betyder att vi anställer de bästa i branschen.