Key Account Manager inom Offentliga affärer, restaurangutrustning

Key Account Manager inom Offentliga affärer, restaurangutrustning

AO Offentliga affärer, Försäljning Offentliga, KAM

Din roll
Du blir en del av försäljning Offentliga affärer inom Menigo. Vårt stolta uppdrag är att vara en professionell och kunnig helhetsleverantör till de som arbetar inom mat och dryck i offentlig verksamhet. Med tydlig kommunikation, miljöansvar och stabilt ledarskap arbetar vi mot högt satta mål för våra kunder i Sverige. Med affärsmanaskap skapar vi vår framtid genom att utveckla affären med våra kunder. Vårt gemensamma mål är att bygga långsiktiga affärsrelationer.

Som KAM hos oss driver du självständigt och utvecklar affären för att uppnå ett långsiktigt samarbete och relation med våra kunder på central nivå. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för försäljningen och lönsamheten för våra kunder inom den offentliga sektorn. Tillsammans med kunden identifierar och implementerar du nya affärsmöjligheter. Du driver projekt, förhandlar, arbetar med upphandlingar, tar fram kalkyler, statistik och analyser. Du bearbetar även nya kunder på central nivå genom att skapa förtroende och relation för framtida möjligheter. Hos oss kommer du att ha möjligheten att arbeta med ett stort kontaktnät både internt och externt.

Vem är du?
Du har minst tre års erfarenhet av försäljning mot större kunder där du ansvarat för förhandlingar, avtal, analyser, kalkyler och att utveckla en långsiktig relation och lönsam affär med kunden, samt nykundsbearbetning. Som person är du social, prestigelös, och positiv. Du brinner för att skapa lönsamma affärer och arbetar strukturerat. Du motiveras såklart av att nå uppställda mål och driva lönsamhet. Du är engagerad, driven, analytisk och har en förmåga att skapa god stämning omkring dig. Du vet att din kommunikation i både tal och skrift behöver vara anpassad efter situation och person. Utöver detta har du en förmåga att se och förstå helheten men även att kunna bryta ner i viktiga detaljer. Du är flexibel och kan anpassa dig efter ett varierat arbetstempo och självklart levererar du efter satta deadlines.

Vi erbjuder
På Menigo får du möjligheten att växa i din roll och i vår verksamhet - allt för att vi ska vara den självklara helhetsaktören inom mat och dryck på marknaden. Våra kundrelationer, dina förutsättningar och din potential är fokus för oss.

På Menigo är vi övertygade om att ett gemensamt förhållnings- och synsätt ökar vår tydlighet och attraktionskraft både mot kunder, medarbetare och leverantörer. Våra värderingar ska vägleda våra medarbetare oavsett var i organisationen man jobbar: Teamwork, Inclusiveness, Excellence, Integrity och Responsibility.

Tjänsten är placerad i Göteborg.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Anders Djupfeldt
Telefon +4654670228
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.menigo.se/
Sista ansökningsdag 26 apr 2019 (7 dagar kvar)