Legitimerad Sjuksköterska till Memira

Legitimerad Sjuksköterska till Memira

Memira har under sommaren 2019 förvärvat StureOptikern, EyeCenter City och EyeCenter Täby. Memira vill bli ett "one stop shop" för kundens ögon. I och med förvärvet och storslagna planer byter Memira nu namn till "Memira Eyecenter" och kommer att göra en resa in i framtiden. Memira Eyecenter kommer att skapa ett unikt erbjudande i världsklass till kunder och patienter. Här finns din chans att vara med på resan!

Om tjänsten

Att vara Sjuksköterska hos Memira innebär stort fokus på bemötande och service till våra patienter. Du sprider positivitet och har hög arbetsglädje samtidigt som du är flexibel och förändringsbenägen. Din vardag är varierad och har ett högt tempo.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat förberedelser inför och assistans vid refraktiva operationer. Du kommer även att jobba med koordinering av kunder, inventering av operationsartiklar samt ansvara för service och underhåll på utrustning tillhörande operation och steril. Arbetet kräver dessutom ett gott samarbete med kirurgteam och kollegor på kliniken.

Tjänsten inleds med en utbildningsperiod för att ge dig grundlig klinisk kompetens inom den intra- och extraokulära behandlingsverksamheten.

Operationsteamen på Memira är mobila vilket innebär att du som Sjuksköterska reser runt till kliniker i Distrikt Väst (Göteborg, Karlstad, Jönköping & Halmstad) och även till Memiras övriga kliniker i Sverige. I genomsnitt arbetar du cirka 15 dagar i månaden på annan ort men detta innebär även att du kompenseras med lediga veckodagar. Du arbetar endast dagtid på vardagar men övernattningar på annan ort förekommer på veckobasis.

Uppdragsgivare:
Memira AB

Omfattning:
Heltid, 100%

Start:
Omgående eller enligt ök.

För information:
Distriktschef Susann Malmgren, susann.malmgren@memira.se, 0723-899 802

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökan via mail. Vi selekterar löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Kvalifikationer

Du är legitimerad Sjuksköterska med något/några års erfarenhet från att ha arbetat på sjukhus eller klinik. Det är starkt meriterande om du är Ögonsjuksköterska eller Operationssjuksköterska men det är inte ett krav för tjänsten.

Som person är du noggrann, omhändertagande och relationsskapande. Du värdesätter gott samarbete och du bemöter både patienter och kollegor på ett personligt och trygghetsskapande sätt. Du gillar att arbeta i förändring och vågar utmana dig själv. Våra värdeord är engagerad, trygg och handlingskraftig och vi tror att dessa ord speglar dig som person.

Vad vi erbjuder

Våra medarbetare gör ett fantastiskt jobb och därför vill vi också ge dem det bästa. Som medarbetare på Memira får du förmåner som bland annat:
  • Kompetens inom refraktiv kirurgi
  • Pension, sjukvårdsförsäkring, trygghets- och livförsäkring
  • En företagskultur med stark gemenskap
  • 6 veckor semester per år
  • Friskvårdsbidrag
  • Förmånsportal
Utöver detta ger vi dig möjligheten att arbeta på ett företag som är världsledande inom linsbyten (RLE) med enastående kliniska resultat. Vill du vara en del i utvecklingen och hjälpa oss fortsätta nå fantastiska resultat? Ta chansen att söka tjänsten redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig!

Gå till Memiras karriärsida genom att klicka här www.memira.se/jobb
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 okt 2019 (3 dagar kvar)