Legitimerad Sjuksköterska till Memira

Legitimerad Sjuksköterska till Memira

OM TJÄNSTEN
Att vara Sjuksköterska hos Memira innebär stort fokus på bemötande och service till våra patienter. Du sprider positivitet och har hög arbetsglädje samtidigt som du är flexibel och förändringsbenägen. Din vardag är varierad och har ett högt tempo.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat förberedelser inför och assistans vid refraktiva operationer. Du kommer även att jobba med koordinering av kunder, inventering av operationsartiklar samt ansvara för service och underhåll på utrustning tillhörande operation och steril. Arbetet kräver dessutom ett gott samarbete med kirurgteam och kollegor på kliniken.

Tjänsten inleds med en utbildningsperiod för att ge dig grundlig klinisk kompetens inom den intra- och extraokulära behandlingsverksamheten.

Operationsteamen på Memira är mobila vilket innebär att du som Sjuksköterska reser runt till kliniker i Distrikt Väst (Göteborg, Karlstad, Jönköping & Halmstad) och vid behov även till Memiras övriga kliniker i Sverige. I genomsnitt arbetar du cirka 10 dagar i månaden på annan ort men detta innebär även att du kompenseras med lediga veckodagar. Du arbetar endast dagtid på vardagar men övernattningar på annan ort förekommer på veckobasis.

Uppdragsgivare: Memira AB

Ort: Göteborg med omnejd

Omfattning: Heltid, 100%

Start: Omgående eller enligt ök.

För information: Distriktschef Susann Malmgren 0723-899 802 eller HR Sara Ekvall, 0723-899 672

Vi selekterar löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Kvalifikationer
Du är legitimerad Sjuksköterska med något/några års erfarenhet från att ha arbetat på sjukhus eller klinik. Det är starkt meriterande om du är Ögonsjuksköterska eller Operationssjuksköterska men det är inte ett krav för tjänsten.

Som person är du noggrann, omhändertagande och relationsskapande. Du värdesätter gott samarbete och du bemöter både patienter och kollegor på ett personligt och trygghetsskapande sätt. Du gillar att arbeta i förändring och vågar utmana dig själv. Våra värdeord är engagerad, trygg och handlingskraftig och vi tror att dessa ord speglar dig som person.

Vad erbjuder vi
Våra medarbetare gör ett fantastiskt jobb och därför vill vi också ge dem det bästa. Som medarbetare på Memira får du förmåner som bland annat:
  • Kompetens inom refraktiv kirurgi
  • Pension, sjukvårdsförsäkring, trygghets- och livförsäkring
  • En företagskultur med stark gemenskap
  • 6 veckor semester per år
  • Friskvårdsbidrag
  • Förmånsportal
Utöver detta ger vi dig möjligheten att arbeta på ett företag som är världsledande inom linsbyten (RLE) med enastående kliniska resultat. Vill du vara en del i utvecklingen och hjälpa oss fortsätta nå fantastiska resultat? Ta chansen att söka tjänsten redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig!

Gå till vår karriärsida genom att klicka här www.memira.se/jobb
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 apr (23 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Memira is Scandinavias leading provider of corrective eye treatments. Memira has about 40 clinics and approximately 200 employees in Sweden, Norway and Denmark. Our mission is to offer people freedom without their glasses or contact lenses. An important part of our business concept is to provide the highest clinical quality with high levels of service and good accessibility.