Vi söker personal till våra verkstäder i Göteborg

Vi söker personal till våra verkstäder i Göteborg

Vi växer så det knakar och söker därför nu nya medarbetare till våra verkstäder i Göteborg och kringliggande kommuner. Kan det vara du? Välkommen med din ansökan och övertyga oss om att du precis som vi alltid vill kundens bästa och är en kollega att alltid kunna räkna med.

Vi söker verkstadschef/platschefer, kundmottagare/servicerådgivare och mekaniker. Vill du vara med och utvecklas med oss så hör av dig.

Vi är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butiker och verkstäder. Genom rikstäckande butiks- och verkstadsnät har Mekonomen den bästa tillgängligheten i branschen under varumärkena Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner. Vårt kundlöfte är Ett enkare billiv som grundar sig i våra värderingar; kundorientering, flexibilitet, kompetens, ansvar och affärsmässighet.

Intervjuer kommer att hålles löpande så tveka inte att skicka in ditt CV redan idag.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan.

Personuppgiftshantering

Promeister Solutions AB org. nr. 559034-6929 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomen.com/site/uploads/2018/07/Integritetspolicy-rekrytering.pdf
Mer info
Kontaktperson Fredrik Wakman
Telefon 070-258 96 98
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mekonomen gör billivet enklare genom att erbjuda ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda, innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Vi är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butiker och verkstäder. Genom rikstäckande butiks- och verkstadsnät har Mekonomen den bästa tillgängligheten i branschen under varumärkena Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner. Vårt kundlöfte är Ett enkare billiv som grundar sig i våra värderingar; kundorientering, flexibilitet, kompetens, ansvar och affärsmässighet.