Fordonstekniker till Mekonomen Strömstad

Fordonstekniker till Mekonomen Strömstad

Om företaget

Mekonomen gör billivet enklare genom att erbjuda ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda, innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Vi är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butiker och verkstäder. Genom rikstäckande butiks- och verkstadsnät har Mekonomen den bästa tillgängligheten i branschen under varumärkena Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner. Vårt kundlöfte är Ett enkare billiv som grundar sig i våra värderingar; kundorientering, flexibilitet, kompetens, ansvar och affärsmässighet.

Mekonomen utför service och reparationer på alla bilmärken. Vi utför allt från vanlig oljeservice till motorbyten, bromsar, avgasbyten, felsökning och mycket mer. För avancerad felsökning och diagnostik använder vi toppmodern diagnostikutrustning från världsledande tillverkare. När du gör din service hos oss så får du alltid stämpel i serviceboken. Du får bibehållen nybilsgaranti och reservdelar med minst tre års garanti. Dessutom så har vi en unik prisgaranti och assistansförsäkring, samt möjlighet till delbetalning. Hos oss utförs arbetet alltid av en kvalificerad tekniker.

Kontaktuppgifter

I den här rekryteringen samarbetar vi med Autorekrytering och vid frågor kontakta Filippa Isaksson på 0706-226423 alt. Robert Tigerberg 0706-228270. Intervjuer kommer att ske fortlöpande så skicka in ditt CV så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Svensk Autorekrytering
Sista ansökningsdag 22 mars 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som tekniker genomför du service, felsökning och reparationer. Du kommer att hålla kontakt med kunden genom hela processen från inlämning av bil till utleverans och ge vägledning vid eventuella frågor. Din uppgift är att se till att våra kunder blir nöjda med vårt sätt att lösa deras problem.

Du har goda tekniska kunskaper och antingen fordonstekniker i grund och botten eller självlärd. Om du har några års erfarenhet av bilbranschen sedan tidigare är det meriterande.

Vi söker dig som gärna har ambitioner och vilja att kunna utvecklas i rollen för att på sikt kunna nå en roll som specialist eller en ledande position. Som person är du social, ansvarstagande och driven. Vidare har du god datorvana.

Vi erbjuder...
  • Möjlighet att utveckla verksamheten och därigenom kommer ditt arbete att bidra till företagets framgång
  • Vidareutbildningar
  • Trevliga arbetskamrater
  • Tryggheten i ett starkt varumärke
Vi värdesätter att ha roligt på jobbet och tycker det är viktigt att man ska trivas hos oss, Därför är det viktigt att du bidrar med energi och positivitet till kollegor och kunder!