Regional Sales Manager Göteborg

Meka Pro Oy · Försäljning · Sista dagen!

Om jobbet

Regional Sales Manager - Meka Pro Oy

Har du vad som krävs för att vara med på en häftig tillväxtresa inom produktionsindustrin? Nu har du chansen att bli en del av Meka Pros härliga gäng och bygga vidare på en framgångssaga utöver det vanliga!

Vi söker nu Regional Sales Managers till Meka Pro Oy. Meka Pro är en ledande aktör inom kabelförläggningssystem i de Nordiska och Baltiska länderna. Verksamheten startade ursprungligen i Finland men har nu över 100 anställda i totalt 7 länder. Meka Pro söker nu att förstärka sin närvaro i Sverige med fokus på Stockholm, Göteborg och Malmö.

Mer om tjänsten

Vi letar efter en Regional Sales Manager som kan ta Meka Pros verksamhet till nya höjder i Göteborg. Du kommer att bli en del av det svenska säljteamet vars mål är att etablera och axellerera försäljningen i Sverige. Uppdraget väntas starta under hösten 2017.

Typiska arbetsuppgifter
  • ansvarig för en lönsam införsäljning av Meka Pros produkter
  • relationsbyggande med olika intressenter (kunder, installationsföretag och återförsäljare)
  • förbereda och genomföra offerter och förhandlingar med kunder
  • utbildning av Meka Pros produkter till kunder
  • säkerhetsställa och öka medvetenhet om Meka Pro på marknaden
  • genomföra analyser av konkurrerande verksamheter
För att lyckas i denna roll behöver du:
  • ha erfarenhet från försäljning av tekniska produkter
  • ha dokumenterat starka försäljningssiffror från B2B försäljning
  • kunna arbeta systematisk genom att till exempel använda CRM
  • vara stark i förhandlingssituationer
Det är ett stort plus om du har erfarenhet av att ha arbetat mot elbolag eller installationsföretag eller om du själv har varit elektriker, tekniker och/eller har en ingenjörsexamen.

Krav:

B-körkort.

Mer om dig - vår nästa säljstjärna

Vi letar efter en orädd person som vågar sätta höga mål och som är villig att arbeta hårt för att uppnå dessa. Det är viktigt att du vågar utmana dig själv i den här rollen och att du älskar att bygga relationer med människor. Du fokuserar på att göra lönsamma och långsiktiga affärer genom tydlig och bra kommunikation. Förutom att du är flytande i svenska måste du behärska engelska språket obehindrat.

Vad kan Meka Pro erbjuda dig?

Det här är en riktigt bra möjlighet för dig som vill vara en del av en spännande tillväxtresa. På ett personligt och professionellt plan kommer det här uppdraget att utmana dig med en stor portion ansvar och självständigt arbete. Med dig på resan har du stöd av dina kollegor, både i det svenska teamet men också från Finland.

Övertygad än?

Välkommen att skicka in din ansökan! Vi kommer att behandla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

I den här rekryteringsprocessen tar vi hjälp av Barona. Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Sara Stecksén| sara.stecksen@barona.se

Välkommen med din ansökan!

Barona är ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Polen, Spanien, Ryssland och Estland. I Sverige finns vi i Stockholm och Göteborg. Vi har över 15 års erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterade och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell; Sales; Account Manager; Försäljning; Regionchef; Chef;
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget