Redovisningsekonom till Medartuum

Redovisningsekonom till Medartuum

Vi söker nu en självständig och prestigelös redovisningsekonom till Medartuum. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär det övergripande ansvaret för den löpande redovisningen för Medartuum, samt för bolagets två dotterbolag. Du och ekonomichefen kommer här att ha ett mycket nära samarbete. Kontoret är beläget på Lilla Bommen i centrala Göteborg.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Löpande redovisning
  • Kund och levreskontra
  • Leverantörsbetalningar
  • Skatt och momsdeklarationer
  • Avstämningar
  • Månadsbokslut
Vem är du?

Vi tror att du har en akademisk utbildning inom ekonomi, gärna med redovisningsinriktning. Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och har ett logiskt tänkande. Vidare ser vi att du är prestigelös, flexibel och gillar att arbeta i team såväl som självständigt. Du är självgående med ett utpräglat siffersinne och tycker om att skapa struktur och ordning. Du besitter goda kunskaper i Excel. Vi tror att du trivs i en platt organisation samt gillar att ha många bollar i luften. Vidare har du en bra "paraplysyn" och gillar att arbeta brett i en ekonomifunktion.

Organisation

Medartuum är en ledande aktör på den svenska marknaden för parallelldistribution av läkemedel. Företaget har cirka 250 artiklar i sortimentet och vår försäljning sker till Sveriges samtliga apotek. Bolaget ingår i en koncernstruktur där moderbolaget Strathclyde Pharmaceuticals Ltd är placerat i Glasgow Skottland. Hos oss erbjuds du en intressant tjänst med utvecklingsmöjligheter i ett expansivt företag. Vi har ett trevligt arbetsklimat med god sammanhållning där alla individer syns och respekteras. Vi erbjuder även bra förmåner till våra anställda och vi sitter i trivsamma lokaler mitt i centrala Göteborg. Lär mer på www.medartuum.se

Hur gör jag nu?

Känns detta som ett bra nästa steg i din karriär? Då är du varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer och tillsättningar sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Medartuum med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Linda Målberg på telefon 0733-807788 eller via linda.malberg@mpya.se alternativt Elin Antonsson på telefon 0709-318769 eller via elin.antonsson@mpya.se. Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Vi ser framemot din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Mpya Finance AB
Hemsida https://mpyafinance.se
Sista ansökningsdag 27 dec (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det krävs enastående människor för att erbjuda enastående tjänster inom ekonomi och finans. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och drivs av att leverera nytänkande, upptäcka möjligheter och se människan - det sista är en självklarhet och gör hela skillnaden!