Säljsupport

Säljsupport

Säljsupport till Göta Energi i Göteborg
Vi på Maxkompetens söker för Göta Energis räkning nu en person som kommer ha en viktig roll inom säljsupport på deras kundtjänst. Är du en serviceinriktad person med erfarenhet av säljsupport och kundservice? Vill du arbeta i en trivsam miljö och i en tjänst med utvecklingsmöjligheter? Då har vi tjänsten för Dig.

Din roll
Du kommer i din tjänst som säljsupport att ingå i ett välkomnande team. Du arbetar med en stödjande funktion för bolagets säljare och är ett administrativt stöd för dem. Som stödfunktion till säljarna är din främsta uppgift att återkoppla till kunderna så att all information stämmer. Du kommer att vara lite av spindeln i nätet, den som fixar och trixar. Som säljsupport hos Göta Energi får du arbeta med en bred roll och kommer att uppdatera kundlistor, samt uppdatera så att rätt information finns i systemen.

Din profil
Som person är du serviceminded, strukturerad och ansvarstagande. Du trivs i en självständig roll samtidigt som du tycker att teamet är viktigt för din trivsel på arbetet. Du har dessutom en positiv grundinställning, är resultat- och målinriktad samt lyhörd och nyfiken på varje kunds specifika behov. Du är också effektiv, målmedveten och drivs av försäljning.

Vi söker dig som

Är engagerad och brinner för att hjälpa

Har erfarenhet av kundservice

Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Övrig information

Start: Omgående

Ort: Göteborg

Omfattning: 100%

Anställning: Bemanning med stor chans till anställning hos kund

Arbetstid: måndag-torsdag 08:30-17:00 samt fredag från 08:00-16:30

Lön: Fast grundlön + provision

Sista ansökningsdag är 2020-01-06 men vänta inte med din ansökan då behovet är omgående och vi läser CV och träffar kandidater löpande.

Har du några frågor om denna tjänst så är du välkommen att kontakta

Desale Temesghen 073-436 81 07

Välkommen med din ansökan!

Vår uppdragsgivare

Göta Energi är en av de snabbast växande aktörerna på den svenska elmarknaden. Vi jobbar ständigt med att tillgodose våra kunders behov och vår vision är att bli Sveriges mest omtyckta elbolag. Därför utvecklar vi hela tiden vår service och vårt säljarbete och tar tacksamt emot dina synpunkter.

Vår kundservice kan titulera sig prisvinnare i kundservice SM. Vi är otroligt glada och stolta över vår kundservice som jobbar hårt varje dag med att ge bästa möjliga service till er våra härliga kunder. Vi vill förändra vår bransch, och lyssnar mer än gärna på vad du har att säga. Det är nämligen så det fungerar hos oss på Göta Energi. Vår nytänkande kundkommunikation har vunnit pris två år i rad som ett kvitto på att vi är helt inne på rätt spår.

Om rekryterande företag

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda.

Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar.

Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 feb 2020 (20 dagar kvar)