Mekanikkonstruktör

Mekanikkonstruktör

Vi söker nu för kunds räkning en mekanikkonstruktör !

Din roll

I rollen som mekanikkonstruktör kommer du att mötas av kvalificerade och utmanande uppdrag som innefattar hela eller delar av utvecklingskedjan. Du kommer att arbeta med spännande projekt, både internt och externt, där du har möjlighet att bredda din erfarenhet och kunskapsbank då uppdragen varierar över tid. Projekten bedrivs korsfunktionellt där du kommer arbeta parallellt med både mjukvaruutvecklare och elektronikkonstruktörer. Uppdrag där du som konsult får axla rollen som projektledare kan förekomma.

Som konsult omges du av ett väl uppbyggt kompetensnätverk, där de delar kunskap och erfarenheter med varandra. Du, som erfaren mekanikkonstruktör, kan få komma agera mentor åt juniora kollegor om intresse finn i framtid. Tillsammans jobbar ni för en kunskap med både bredd och djup, där ingen av våra konkurrenter kommer slå er på fingrarna.

Din profil

Dig som är engagerad, uthållig, strävar efter att leverera ditt yttersta i rätt tid och har hög social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen.

Krav

Du har teknisk utbildning på högskole- eller civilingenjörsnivå inom, maskinteknik och har minst 3 års erfarenhet.

Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

Meriterande

I grunden har du ett brinnande teknikintresse och goda kunskaper inom CAD, gärna Catia, Solid Edge, Inventor eller ProE.

Nyfiken på att veta mer?
Vi rekryterar löpande och ser fram emot din ansökan, så vänta inte ansök idag!

Vid frågor kontakta Marie Sandvall 073-3205638

Rekryterande företag, Maxkompetens AB

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens. Maxkompetens startade sin verksamhet 2003 och har idag kontor på sex orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 tjänster och har dagligen mellan 450-500 konsulter ute på bemanningsuppdrag.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 2 nov 2019 (17 dagar kvar)