Junior Rekryterare/Researcher till IT-bolag!

Junior Rekryterare/Researcher till IT-bolag!

Dina arbetsuppgifter
Är du en prestigelös relationsskapare som gärna driver fram ditt eget arbete? Vill du utvecklas inom rekrytering? Läs vidare!

Vår kund söker en rekryterare till sitt Göteborgskontor. Som rekryterare hos vår kund kommer ditt fokus vara att hitta IT-tekniker över hela landet för såväl anställning, projekt och konsultuppdrag. De arbetar prestigelöst över bolagsgränserna för att hitta rätt kompetens och nöjda medarbetare som inte bara uppfyller utan även överträffar kundernas förväntningar.

Du kommer att arbeta uppsökande i sociala medier (LinkedIn, Facebook, m.fl), på skolor och i Arbetsförmedlingens databas.
Du kommer att göra urval av sökanden, telefonintervjuer och sköta administrationen kring rekryteringen av IT-tekniker.
Du kommer vara kontakt mot beställaren, konsultchefer och kandidater.

Här kommer du få en chans att få stort eget ansvar och på sikt kan det för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget.

Arbetets omfattning:
Heltid, kontorstider mån-fre.
Detta är en hyrrekrytering, vilket betyder att du kommer vara anställd första 6 månader som konsult hos Maxkompetens, för att sedan bli tillsvidareanställd direkt hos kunden.
Start för tjänsten är så snart som möjligt enligt ö.k. Du kommer arbeta på kundens kontor i Göteborg.

Din profil
Krav:
  • Eftergymnasial utbildning, gärna inom personal
  • Minst ett års erfarenhet av rekrytering eller administrativa jobb
  • Intresse för rekrytering och HR
  • Social kompetens och telefonvana
  • Kunskaper i Office 365
  • Goda kundkaper i svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
- Tekniskt intresse

För att passa för tjänsten ser vi att du som person är flexibel, ansvarsfull och pålitlig. Du kan driva dina processer på ett självständigt sätt och har god förmåga att anpassa dig till olika situationer. Du är prestigelös och har inga problem att prata med medarbetare på olika nivåer i bolaget. Du tycker om förändring och är inte rädd för att komma med egna förslag till förbättring i arbetsflöden. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper för denna tjänst.

Sista ansökningsdag
Är du den vi söker?
Skicka in din ansökan snarast möjligt då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Eva Thuresson
Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.
Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

Om kunden
Kunden är ett marknadsledande bolag inom innovativa IT-tjänster och supportlösningar.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 sept (5 dagar kvar)