Innesäljare till Göta Energi i Göteborg.

Innesäljare till Göta Energi i Göteborg.

Innesäljare till Göta Energi i Göteborg.
Vill du bli en del av Sveriges bästa säljteam? Då ska du inte vänta en sekund till med att söka den här tjänsten, för enorma möjligheter är bara en ansökning bort!

Vi söker för vår kunds räkning innesäljare som vill arbeta i ett modernt bolag under tillväxt. Göta Energi är ett marknadsorienterat bolag med starkt fokus på tillväxt som sitter i ljusa nya lokaler i centrala Göteborg vid Heden. Du kommer att arbeta med att värva kunder, sälja avtal och aktivt erbjuda kundens fördelsprodukter.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av sälj och/eller kundservice och har god kommunikationsförmåga i tal och skrift. Som person är du ansvarsfull, strukturerad och noggrann. Det är meriterande om du har jobbat med försäljning tidigare. Du är en ödmjuk och arbetsvillig person med starkt driv. Du är en strukturerad person med goda värderingar och höga ambitioner. Du tar stort eget ansvar för dina uppgifter och är noggrann med att leverera enligt uppsatta mål. Är en lagspelare och trivs med att arbeta i team, samtidigt som du kan arbeta självständigt och har förmågan att ta egna beslut

Krav
  • Att du behärskar svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet av kundservice
Betalt introduktion och utbildning fås i samband med start.

Omfattning: Heltid

Arbetstid: mån-fre 8:30 -17:00

Anställningsform: Tjänsten är som start bemanning men vid rätt person finns möjlighet till övertag av kund. (Provanställning tillämpas i 6 månader)

Plats: Göteborg

Lön: Grundlön i enlighet med Unionens kollektivavtal, samt rörlig provision som du har möjlighet att påverka själv. Du får även friskvårdsbidrag.

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan. Sista dag för ansökan är den 30;e december men intervjuer kommer ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Desale Temesghen; 0734-36 81 07

Vår uppdragsgivare

Göta Energi är en av de snabbast växande aktörerna på den svenska elmarknaden.
Vi jobbar ständigt med att tillgodose våra kunders behov och vår vision är att bli Sveriges mest omtyckta elbolag. Därför utvecklar vi hela tiden vår service och vårt säljarbete och tar tacksamt emot dina synpunkter.

Vår kundservice kan titulera sig prisvinnare i kundservice SM. Vi är otroligt glada och stolta över vår kundservice som jobbar hårt varje dag med att ge bästa möjliga service till er våra härliga kunder. Vi vill förändra vår bransch, och lyssnar mer än gärna på vad du har att säga. Det är nämligen så det fungerar hos oss på Göta Energi. Vår nytänkande kundkommunikation har vunnit pris två år i rad som ett kvitto på att vi är helt inne på rätt spår.

Om rekryterande företag

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda.

Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar.

Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 jan 2020 (29 dagar kvar)