Hisstekniker till Göteborg Borås

Hisstekniker till Göteborg Borås

Vi söker en Hisstekniker till Borås Göteborg!

I denna roll utgår du från Borås men arbetar även i Göteborg, vilket gör att bostadsort inte är avgörande. Vill du arbeta i ett framåtlutande företag som inte ser hinder utan bara möjligheter?Då ska du söka denna tjänst!

Din roll

Som hisstekniker är du ute mycket på fältet i din egen servicebil. Din roll innebär att du installerar, moderniserar och reparerar hissar och rulltrappor. Du får mycket eget ansvar och kan i stor mån planera din dag och ditt arbete själv. Du arbeta med tekniska produkter, datorer och med el och hydraulik. Säkerhet och miljö är något vår kund värnar om och de eftersträvar alltid att leverera kvalitet och kundvård. Arbetet som hisstekniker är ett praktiskt och omväxlande arbete med mycket kundkontakt varvid social kompetens är något kunden värdesätter högt.

Som hisstekniker krävs både att snabbt kunna hitta det tekniska problemet, men också samtidigt kunna kommunicera med hyresgäster, fastighetsägare och kollegor. Gillar du ett praktiskt arbete, är självgående och en kreativ problemlösare? Vill du arbeta i ett yrke som är fritt och med mycket ansvar? Sök då detta omgående. Intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittar rätt person.

Din profil
  • Van att jobba självständigt och professionellt
  • Tidigare erfarenhet inom yrkesrollerna hisstekniker/rulltrappstekniker
  • Kompetens inom områdena el, nyinstallation, service, reparation, modernisering eller underhåll av hissar och rulltrappor
  • Ta ansvar för att utförandet av komplexa arbetsuppgifter görs med rätt kompetens
  • Erfarenhet av att bedöma säkerhetsriskerna vid planering av ett arbete
  • Kvalitetssäkring och internkontroll av utfört arbete
  • Lösa problem självständigt och med säkerhet i fokus
  • Ta ansvar för eget behov av kompetensutveckling inom yrket
Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Eva Thuresson 0734073375

Vi hänvisar alla ansökningar via länken nedan.

Välkommen med din ansökan !

Rekryterande företag, Maxkompetens AB

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens. Maxkompetens startade sin verksamhet 2003 och har idag kontor på sex orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 tjänster och har dagligen mellan 450-500 konsulter ute på bemanningsuppdrag.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 nov 2019 (19 dagar kvar)