GIS Dokumentatör

GIS Dokumentatör

Vi söker drivna GIS dokumentatörer till Geomatikk i Göteborg!
Är du nogrann, har ett sinne för struktur och vill vara med att göra skillnad? Då är du Geomatikks nya GIS dokumentatör

Effektiv förvaltning kräver korrekt dokumentation! Geomatikk har mångårig erfarenhet av att dokumentera olika slags ledningsnät - bland annat el, fjärrvärme, fiber, VA och gatubelysning. I Göteborg på området Knipplekullen sitter Geomatikks verksamhet inom dokumentation. I takt med företagets ständiga utveckling och expandering ökar behovet av resurser och därför behöver nu Geomatikk utöka sin verksamhet för dokumentation med ytterligare GIS dokumentatörer. Geomatikk är ett företag i stark tillväxt och kan erbjuda en spännande, föränderlig arbetsplats med stora karriärmöjligheter. Geomatikk satsar på kvalitet och effektivitet och deras verksamhet växer stort för att möta deras kunders behov.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Underhåll av kartsystem och databaser
  • Förädla data från en CAD-miljö till en GIS-miljö
  • Framtagning av analysmaterial och annan information.
  • Delta i kundimplementationsprojekt och projekteringsärenden.
Vi söker dig som är driven och trivs med att jobba i ett såväl sammansvetsat team som i en konsultroll ute hos kund. Du ska vara självgående och orädd för nya utmaningar. Då du i denna roll hanterar en hel del information och data är det viktigt att du har en god analytisk förmåga samt har ett sinne för ordning och struktur. Vi ser även att du är lösningsinriktad samt är nyfiken och hungrig på att lära dig nya saker.

Vi söker dig som har en relevant utbildning, gått kurs eller motsvarande kunskap inom GIS. Du får gärna vara nyutexaminerad. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av GIS-relaterade arbete. Det är meriterande att ha kunskap inom ett eller flera av verktygen Microstation, FME, ArcGIS, eller Autocad. Viss kunskap kring databaser och programmering är också önskvärt. Det är även meriterande om du är certifierad inom IGS och har erfarenhet inom NICE.

Rekryteringsprocessen sker löpande och då behovet kommer att öka så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

Hör av dig om du har frågor eller funderingar till Eva Thuresson

mail:

mobil: 0734-073375

Intresserad? Ansök redan nu!

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Maxkompetens ingår i koncernbolaget MoxieTech Group AB, sedan 2015 noterat på Nasdaq First North. Koncernen har fyra fristående bolag/affärsområden som var och ett har en stark position på marknaden.

Work and Passion AB är ett renodlat HR-Tech bolag som huvudsakligen erbjuder digitala tjänster för HR branschen.

Maxkompetens Konsult AB är med kontor i 8 städer en av de största aktörerna i Sverige inom rekrytering och bemanning.

Multiekonomerna J&M AB är en av de största aktörerna i Sverige inom Ekonomikonsultation, redovisning och lön.

SkolPool Sverige AB som är marknadsledare i Sverige inom elevhälsa.

Om kunden

Geomatikk skyddar samhällsviktiga ledningar i marken och bidrar till att Sverige fungerar som det ska.

Varje år drabbas tusentals personer av avbrott på ledningsnäten för t.ex. el-, tele- eller internettrafik. Avbrotten beror i många fall på avgrävda ledningar. Geomatikk förebygger dessa skador genom att markera var samhällsviktiga ledningar ligger i samband med att privatpersoner eller företag behöver gräva.

Våra kunder är Sveriges största nätägare. Vår kärnverksamhet, som vi kallar för ledningsanvisning, skapar nytta för nätägare, kommuner, entreprenörer och samhället i stort. Som komplement till ledningsanvisning arbetar vi med inmätning och dokumentation av ledningar.

Läs mer om företaget: www.geomatikk.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 feb (37 dagar kvar)