Arbetsledare till Mathem

Arbetsledare till Mathem

Nu söker vår kund Mathem dig som dig som vill vara med på en rolig och utmanande utvecklingsresa på Sveriges ledande techdrivna matbutik på nätet! Tjänsten hos vår kund Mathem beräknas starta omgående och löpa 4 - 6 månader. Tjänsten är belägen på verksamhetens lager i Mölndal. Har du erfarenhet från lagerarbete med en vana att leda och fördela arbete? Vill du få möjligheten att utvecklas såväl som ledare som medarbetar på ett spännande bolag? Då är detta tjänsten för dig!

Om vår kund

För oss på Mathem står våra kunders bekvämlighet alltid centrum. Vi vill skapa den bästa upplevelsen i allt från middagsplaneringen till dess att matvarorna finns på plats i hemmet. På detta sätt skapar vi mer tid för sakerna våra kunder älskar - matlagning, tid med familjen, träning eller jobb. När du jobbar hos oss får du därför en unik möjlighet att påverka människors liv i positiv bemärkelse.
Mathem är idag Sveriges största matbutik med lösplockade varor på nätet och vi fortsätter att växa. Hos oss får du jobba i en dynamisk och social miljö med möjlighet att utvecklas och växa. Vi är en arbetsplats med stor mångfald och vi satsar helhjärtat på miljö- och hållbarhetsfrågor.
Våra värderingar bottnar i allas lika värde, respekt för varandra, våra kunder och vår omgivning. Att vi är tydliga och transparenta i vår kommunikation och bygger långsiktiga relationer. Vi låter innovation leda utvecklingen framåt och ser möjligheter i allt. We Care - We Cooperate - We Challenge

Dina arbetsuppgifter

Som Områdeschef är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att leda och fördela arbetet för verksamhetens lager i Mölndal. Du skapar rätt förutsättningar för medarbetarna genom dina Teamleaders som rapporterar direkt till dig. Du ser till att struktur och planering finns för att avdelningen ska kunna leverera under utsatt tid på ett kostnadseffektivt sätt, med kvalitet och kundupplevelse i fokus.
För att lyckas med detta krävs att du arbetar aktivt med medarbetarnöjdhet, säkerhet och arbetsmiljö. Vi befinner oss i en expansiv fas och det kommer ställas höga krav på att du driver utvecklingen framåt i våra huvud- och stödprocesser. Utvecklingen sker i dialog med våra andra enheter i landet.
Du ingår i Region Västs ledningsgrupp där du tillsammans med dina kollegor inom lagerledningen och distributionsledningen skapar förutsättningarna för att ta Mathem i Väst till nästa nivå. Du rapporterar till lager/Logistikchef region Väst.

Din profil

Du är en person som är trygg i din roll och har god förmåga att prioritera arbetsuppgifter för att anpassa verksamhetens behov. Du är kommunikativ, lyhörd och tycker om att samarbeta med andra. Dina viktiga personliga egenskaper visar också att du är en ansvarsfull och handlingskraftig person som har hjärtat på rätt plats. Vi tror att du är en prestigelös, utåtriktad och relationsbyggande person, som kollega har du mycket positivt inflytande på din omgivning. Du som person trivs med förändring och skapar goda förutsättningar för utveckling.

För att trivas och framgångsrikt axla rollen som Områdeschef är du en person som trivs med att arbeta i en föränderlig miljö med högt tempo. Du är en engagerad och närvarande ledare som ger allt för att utveckla, motivera och driva ditt team att nå uppsatta mål. För att lyckas i rollen har du förmåga att organisera, prioritera och planera långsiktigt. Du är lyhörd, kommunicerar öppet och tydligt samt hanterar oförutsedda händelser med ett lösningsorienterat förhållningssätt.

Är du är en lagspelare som vill vara med och påverka utvecklingen av Mathem i Göteborg - då är det här en tjänst för dig!

Sökord

arbetsledare , områdeschef, lager
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och platsen kan komma att tillsättas innan sista datum.