Fastighetsskötare

Fastighetsskötare

Områdesansvarig fastighetsskötare till Bostadsrättsföreningen Masthugget

Vill du bli en viktig del av Sveriges största bostadsrättsförening Masthugget? Nu söker Brf Masthugget en områdesansvarig fastighetsskötare som kan hjälpa till att bidra till ett av föreningens mål, att vara ett av de bästa bostadsområdena i Göteborg. Du kommer att ingå in en grupp med fastighetsskötare, driftsansvarig och en trädgårdsmästare som samarbetar och stöttar varandra. Du erbjuds en trygg arbetsgivare som bryr sig om sin personal och där delaktighet är viktigt. Utöver dina fastighetsskötarkollegor arbetar du nära förvaltningen och administrationen och blir en del av en trevlig arbetsplats där man gärna stannar länge samt ges stort eget ansvar.

Tjänsten

Som områdesansvarig fastighetsskötare har du ditt eget område som du ansvarar för och du har stort fokus på skötsel. Exempel på arbetsuppgifter är följande:
  • Skötsel invändigt och utvändigt
  • Rondering av ditt område, kontrollera dörrar och lås, belysning och säkerställa allmän ordning och reda
  • Tillsyn av driftsrum, tvättstugor, lekplatser och andra allmänna utrymmen
  • Reparationer i den mån tid och kompetens finns
  • Bistå dina kollegor, tex trädgårdsmästare, vid behov
Din profil

I rollen som fastighetsskötare arbetar du nära bostadsrättshavarna och hyresgästerna. Det är viktigt att du trivs i en roll där du träffar mycket människor och att bemöta andra positivt kommer naturligt för dig. Du har tidigare erfarenhet av att jobba som fastighetsskötare eller liknande och du gillar att kavla upp ärmarna och jobba med kroppen. Du erbjuds en stor frihet under ansvar och det ställer krav på att du själv ser vad som behöver göras och tar tag i det. Rollen kräver att du har körkort och det är meriterande om du också är certifierad för heta arbeten och arbete på hög höjd.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Brf Masthugget med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Moa Norman på moa.norman@fasticon.se eller 070-822 14 17.

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer på www.fasticon.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 mars 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bostadsrättsföreningen Masthugget är Sveriges största bostadsrättsförening och bildades i sin nuvarande form 1980. Området byggdes och färdigställdes under åren 1967-1972. Föreningen upplåter i första hand ytor till bostäder med bostadsrätt men har även en stor uthyrningsverksamhet med lokaler och garage.