VVS-montör sökes till Zeri VVS, Göteborg

VVS-montör sökes till Zeri VVS, Göteborg

VVS-montör sökes


Vill du jobba i ett företag på väg framåt där du kan spela en stor roll i utvecklingen? Vi söker en VVS-montör till vår serviceavdelning i Göteborg med omnejd.

Om arbetsgivaren:
Zeri VVS startades år 2012 och har sedan dess utfört professionella VVS-arbeten i hela Göteborg med omnejd. Vi strävar alltid efter att hålla hög kvalitet på våra arbeten men lika viktigt är tillgänglighet och bemötande till våra kunder.

Företaget står för en bred branschkunskap och ser långsiktiga affärsrelationer som en stor del av målet. Zeri vill alltid utvecklas som företag och det finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vi är ett team och våra duktiga montörer är alltid redo.

Goda anställningsvillkor, förmåner och god sammanhållning mellan kollegor ger trygghet och trivsel.

Om jobbet:
Du kommer jobba mycket självständigt och sköta dina tider fritt med ansvar. Du får ta hand om dina egna kunder och ge dem den service de vill ha. Servicebil och telefon ingår i tjänsten. Hos oss får du en bra fast lön och möjlighet till bonus. I tjänsten ingår andra fördelar som gymkort, möjlighet till PT träning mm.

Vi är ett generöst och växande bolag och för rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Vi tycker det är viktigt att du har rätt verktyg, material och hjälp när det behövs så vi prioriterar att du har rätt utrustning och hjälpmedel för att hantera arbetet effektivt.

Din profil
Vi ser att du som söker den här möjligheten harerfarenhet från serviceyrket antingen inom VVS, kyla eller värme. Du är ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Som person är du strukturerad, noggrann med hög servicekänsla och en lagspelare som ständigt vill utvecklas. Du har ett självgående arbetssätt och tycker att problemlösning är en välkommen utmaning. Du ska ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och med kunden.

I det här jobbet kommer du mötas av stolta medarbetare med stort engagemang, bred erfarenhet och hög kompetens med förmågan att alltid leverera med glädje.

Gemensamt för oss som jobbar på Zeri är att vi sätter kunden och kollegorna i främsta rummet, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Att du är social, glad och gillar en utmaning är en förutsättning för att du ska trivas hos oss.

Vi frågade Henrik hur det är att jobba som VVS-Montör hos Zeri VVS

Vad är det bästa med att jobba för Zeri VVS AB?
Att jobba på Zeri VVS är en blandning av frihet under ansvar och en grym känsla av att få tillhöra ett gott gäng. En härlig känsla att både få serva företagskunder enligt önskemål samt ibland lite mer kluriga lösningar hemma hos privatpersoner. Båda kunderna ger en dynamik i jobbet där inget är det andra likt.

Zeri VVS ombesörjer att räkna hem jobben, och vi som anställda har en fri planering att utföra jobbet med fokus på att göra alla nöjda.

Varför ska man söka den här tjänsten?
Vi på Zeri VVS tillsammans med Zeri El har en stark tro till framtiden med nya utmaningar. Därför ser vi att just du vill bidra till att vårat sköna gäng växer. Vi tillsammans får möjligheten att ta åt oss bättre och större jobb. En stor grupp av medarbetare som svetsas ihop. Det innebär att vi blir starkare och mer slagkraftiga på marknaden. Vårt motto är att alla ska trivas och må bra. Därför har vi en kontinuerlig sammankomst en gång i månaden då vi umgås lite mer privat, äter nått gott etc. Vill du bli en del av Zeri VVS så tveka inte, det är i storstaden allt händer.

Låter tjänsten intressant?
Kanske är du vår nästa medarbetare? Varmt välkommen att höra av dig!

Tjänstgöringsort:
Stor Göteborg (samt Stenungsund, Borås, Varberg).
Lämplig bostadsort är Göteborg med 5 mils radie.

Omfattning: Heltid, vardagar dagtid. Vi letar framförallt efter rätt person, omfattning och arbetstider kan anpassas.
Tillsvidare anställning med sex månaders provanställning.

Lön: Fast lön.
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.

Frågor: För mer information om tjänsten kontakta VD Richard Zellén, via e-post: info@zeri.se eller på telefon: 031-778 73 00.

Ansökan:
Urval och intervjuer sker löpande. Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Zeri VVS AB tillsammans med Zeri Electric AB är ett växande bolag med ca 20 anställda. Vi har vårt kontor i Partille. Vi omsätter ca 25 miljoner kronor. Läs mer om oss på www.zeri.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 okt 2021 (33 dagar kvar)