Reparatör / Hantverkare / Montör till PL Parkettrenoveringar, Göteborg

Reparatör / Hantverkare / Montör till PL Parkettrenoveringar, Göteborg

Reparatör / Hantverkare / Montör
av parkettgolv i Göteborg

Vi behöver dig som vill ta ansvar i ett både stabilt och expansivt bolag.

Arbetsbeskrivning
Tjänsten som reparatör/montör innebär att du på uppdrag av landets stora försäkringbolag, utför reparationsarbeten av parkettgolv ute hos både privatpersoner och företag i västra Sverige. Våra uppdrag innebära att reparera och laga parkettgolv vid exempelvis fukt
  • och brandskador som förstört funktionsdugliga golv. Tillsammans med dina tio kollegor utgår ni från vårt kontor/verkstad i Göteborg, där både specialtillverkning av parkettdetaljer samt utbildning äger rum.
Vi erbjuder
Hos oss finner du trygghet baserat på 30 års branscherfarenhet. Vi expanderar tack vara en offensiv inställning och en unik lösning mot en marknad som har ett stort behov av vår kompetens. Vi är ett ungt gäng bestående av hanterverkare, där alla har genomgått lång tids internutbildning med teori och praktik innan vi åker ut på egna uppdrag för första gången. Du kommer ingå i en ansvarstagande grupp där alla hjälps åt för att säkerställa att arbetet utförs på bästa sätt.

"Efterfrågan på våra tjänster har ökat kraftigt de senaste åren då vi spar både miljövärden men även stora kostnader. Vi är inne i en mycket spännande fas i företagets historia och vi dubblerar vår kapacitet varje år. Detta ställer krav på både organisation, ledning samt reparatörer.

Vi har ett öppet klimat och hjälps alla åt att tillsammans forma och utveckla företaget. Hos oss är medarbetarna viktigast. Med bra medarbetare säkerställer vi att kunderna alltid blir nöjda"
  • Per Ludvigson, VD
Din profil
För att trivas hos oss är du händig, ansvarstagande och serviceinriktad, då tjänsten innebär mycket kontakt med både kunder, handläggare och entreprenörer. Du är driven och har en förmåga att arbeta både självständigt och i team.

Du som söker har:
  • Hantverksvana av snickeri och träarbeten alternativt relevant utbildning.
  • Körkort då servicebil ingår i tjänsten.
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Vid frågor kring tjänsten eller bolaget, vänligen kontakta Anders Johansson på 070-637 29 55.

Välkommen med din ansökan!

Företagsbeskrivning
PL Parkettrenovningar, tidigare Ludvigson Parkettrenoveringar AB, startade 1989. Verksamheten startade med ambitionen att reparera samt laga funktionsdugliga och fina golv. Vi har utvecklat en metod att laga och lackera lokalt och få den lagade ytan att bli näst intill identisk med det övriga golvet i textur, glans och färg. PL Parkettrenoveringar AB är idag det största företaget i Sverige inom parkettvård med egen verkstad på Hildedalsgatan i Göteborg för tillverkning av parkettdetaljer.

Våra tjänster utförs enbart av anställd personal som utbildats av oss. Vår specialitet är att laga skadat golv, men vi utför också golvslipning. Med våra unika metoder och kunskap är vi ensamma på marknaden om att kunna reparera skador som ingen annan kan laga. Reparationer utgör ca 80 % av våra uppdrag. Vi erbjuder hög kapacitet med kort ledtid från beställning till utfört arbete. Våra största uppdragsgivare är försäkringsbolagen samt ett antal fastighetsbolag. I våra uppdrag samarbetar vi ofta med de större byggbolagen samt tork- och saneringsföretag.

Sökord: resande montör, hantverkare, installation, installatör, reparation, reparatör, händig, montering, installationstekniker, snickare
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare, Golvläggare, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 mars 2021 (22 dagar kvar)