Inkassohandläggare till PS Finance Group, Göteborg

Inkassohandläggare till PS Finance Group, Göteborg

Inkassohandläggare
Göteborg - Lindholmen Science Park

Vill du arbeta på ett bolag i en spännande tillväxtfas? PS Finance Group är på en tillväxtresa och erbjuder branschens vassaste tjänster inom vår nisch, fakturans värdekedja. Idag är vi 30 kollegor som jobbar inom ekonomi, juridik och försäljning. Nu är vi i en spännande och expansiv fas med stark tillväxt och söker därför ytterligare en handläggare till vårt team i Göteborg.

Om rollen
Som handläggare hos PS Finance Group kommer du att ansvara för hantering av klienters uppdrag, från faktura och hela kravhanteringskedjan från påminnelse till inkasso. Vidare innefattar det rättsliga åtgärder inom inkasso.Detta innefattar rättsliga åtgärder inom inkasso. Arbetet erbjuder en variation av större fakturafordringar mot företag samt mer volymhantering mot konsument och företag.

Ditt dagliga arbete är en variation av administration, analys för beslut om rättsliga åtgärder samt en del klient- och slutkundskontakt, både via telefon och skrift. Att arbeta mot tydliga kvalitets- och leveransmål är en självklarhet.

Vi erbjuder
PS Finance Group är en entreprenöriell arbetsplats med fokus på flexibilitet, det personliga bemötandet och hög kompetens. Du erbjuds tillsammans med en fast lön ett förmånspaket med pensionsavsättning och friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt med högt i tak, att arbeta i team och ha roligt på och utanför jobbet. Vi trivs att göra saker tillsammans och hoppas att du följer med på vår stående padeltid!

Vi är mycket måna om både bolagets och individernas utveckling och vår ambition är att se dig växa i denna roll tillsammans med oss.

Din profil
Du är en självklar lagspelare och en administrativ stjärna. Du trivs med ett arbete som är kombinerat med administration och kontakt i telefon med kunder samt deras slutkunder, där du tycker det är självklart att hålla en hög servicegrad. Du drivs av att jobba resultatinriktat och mot uppsatta mål och självklart ser du lösningar hellre än problem. Vi vill att du har eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi eller har arbetat några år med administrativa uppgifter inom ekonomi eller inkasso. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. Som person är du noggrann, ansvarstagande, prestigelös och gillar att arbeta i ett högt tempo. Meriterande är kunskaper i kravhantentering, reskontra och engelska eller annat språk.

"Min resa på PS startade genom att jag hade en god vän till mig som jobbade här som jurist.

Det roligaste med att arbeta inom PS är variationen i arbetsuppgifterna. Jag har dessutom fantastiska kollegor som jag har väldigt roligt tillsammans med. Vi skrattar mycket på jobbet, vilket jag tror är viktigt för trivseln.

Det jag tycker är positivt med PS som arbetsplats är att vi har många olika yrkesgrupper under samma tak. Det skapar dynamik, man får en inblick i andras arbetssätt och man har chans att lära sig och ta hjälp av varandra. Det känns ockå som att PS tror på ens förmåga, ibland lite mer än vad man själv tror, vilket innebär att man blir pushad till att våga ta sig an nya arbetsuppgifter och kliva utanför sin comfort zone
  • Lisa, Jurist
Här kan du läsa mer om vad våra medarbetare tycker om att arbeta hos oss: https://career.masterhelp.se/ps-finance-group

Ansökan och kontakt
Är du intresserad? Kul, vi ser fram emot din ansökan!

Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Helena Alexandersson, HR Chef, på +46735206657.

Vi tar ej emot ansökningar via mail på grund av GDPR lagstiftningen. Skicka din ansökan via ansökningsknappen. Vi har löpande urval, skicka därför din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: inkassorådgivare, inkassohandläggare, inkasso, administratör, administration
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 apr 2021 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PS Finance Group är ett snabbväxande företag med huvudkontor i centrala Göteborg på Lindholmen och har idag filialer i Stockholm, Oslo, Köpenhamn, Amsterdam och Frankfurt. Vi har funnits sedan 2009 och har vuxit genom nöjda kunder. Vi erbjuder ett brett sortiment av kvalificerade tjänster, med allt från fakturerings- och finansieringslösningar till inkasso- och juridiktjänster samt helhetslösningar för att såväl ta, som att få, betalt. Vår affärsidé är att hjälpa våra kunder att öka lönsamheten genom snabbare kassaflöden, utan att det påverkar kundrelationen negativt. Läs mer om oss på https://psfinancegroup.com/