Finsktalande Inkassorådgivare / Collector till PS Finance Group

Finsktalande Inkassorådgivare / Collector till PS Finance Group

Finsktalande Inkassorådgivare/Collector till vårt kontor på Lindholmen i Göteborg

Är du en lättlärd administratör med riktigt bra kunskaper i finska? Isåfall kan detta vara din nästa utmaning!

Som inkassorådgivare hos PS Finance Group kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i ett etablerat företag i god tillväxt. Vi lägger stort fokus på medarbetare som vill utvecklas och som trivs med att jobba mot mål.

Arbetsuppgifter
Som inkassorådgivare hos PS Finance Group kommer du att ansvara för hantering av klienters uppdrag från inkassokrav till rättsligt förfarande och betalning vilket även innefattar alternativa rättsliga vägar. Du får möjlighet att jobba djupare i uppdrag och analysera möjligheter och risker samtidigt som du hanterar ett större antal uppdrag parallellt. Ditt dagliga arbete innefattar allt från mindre uppdrag till komplicerade fordringar i många olika branscher samt har direkt gäldenärs- och klientkontakt. Att arbeta mot tydliga kvalitets- och leveransmål är en självklarhet.

Din profil
Vi söker dig som har god administrativ förmåga med service i fokus och som trivs med att jobba i ett högt tempo. Du är resultat- och lösningsorienterad samt tycker om att arbeta med tydliga mål och uppföljning. Som person är du positiv och prestigelös samt noggrann och ansvarstagande och gillar att arbeta tillsammans mot gemensamma mål. Då denna tjänst är inriktad mot vår finska verksamhet ser vi att du har finska som modersmål alternativt kan uttrycka dig mycket väl genom både skrift och tal på finska. Vidare ser vi gärna att du är lättlärd då vi kommer utbilda dig i arbetet.

Vi ser gärna att du har:
  • Hög professionalism och ett kundorienterat synsätt
  • Ett målinriktat arbetssätt, är strukturerad samt har förmåga att kunna hålla igång ett stort antal uppdrag samtidigt
Erfarenhet från inkassorelaterat arbete eller ekonomi/kreditområdet är meriterande men inget krav.

"Inkassoproduktionen växer så det knakar, säger Johan och ler. Tillväxtresan är i full gång. Vi blev till och med tvungna att slå ner en vägg för att göra plats för en större avdelning! Det tar jag som ett tecken på att det går åt rätt håll.

På frågan om vad han värdesätter hos sina medarbetare understryker han två egenskaper.

– Någonstans handlar det mesta om bemötande. Att håll en god ton gentemot gäldenärer såväl som klienter är det som ger bäst resultat för alla inblandade. Dessutom ansvarar många collectors för egna klienter vilket kräver mycket eget ansvar."

Läs hela intervjun med vår Operation Manager Johan Lewerth och om hur det är att arbeta på PS Finance Group: Här kan du läsa mer om vad våra medarbetare tycker om att arbeta hos oss: https://career.masterhelp.se/ps-finance-group

Vi erbjuder
Vi sitter i fräscha och moderna lokaler i centralt läge mitt på Lindholmen. På PS Finance Group har vi en stark gemenskap och en kultur som präglas av engagemang och ansvarstagande. Tillsammans hittar vi på regelbundna aktiviteter och har kul ihop. Du erbjuds pensionsavsättning, friskvårdsbidrag, möjlighet att löneväxla samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder kontinuerlig vidareutbildning.

Kontakt:
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Richard Ställvik på PS Finance Group 031-788 23 20.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: jurist, inkassorådgivare, inkassohandläggare, inkasso, juridik, collector, finska, finsktalande, finland, administratör, administration

PS Finance Group är ett snabbväxande företag med huvudkontor i centrala Göteborg på Lindholmen och har idag filialer i Stockholm, Oslo, Köpenhamn, Amsterdam och Frankfurt. Vi har funnits sedan 2009 och har vuxit genom nöjda kunder. Vi erbjuder ett brett sortiment av kvalificerade tjänster, med allt från fakturerings- och finansieringslösningar till inkasso- och juridiktjänster samt helhetslösningar för att såväl ta, som att få, betalt. Vår affärsidé är att hjälpa våra kunder att öka lönsamheten genom snabbare kassaflöden, utan att det påverkar kundrelationen negativt. Läs mer om oss på https://psfinancegroup.com/
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 feb 2021 (9 dagar kvar)