Event Manager till Zinzino, Göteborg

Event Manager till Zinzino, Göteborg

Event Manager
Göteborg

Vi har under många år arrangerat event och incentiveresor för våra säljpartners. Till höjdpunkterna hör Leader School i Oslo samt Annual International Event i Globen, Stockholm - båda med tusentals deltagare från Europa, Asien och Nordamerika.

Vi genomför också årligen veckolånga incentiveresor till exotiska destinationer för hundratals utvalda säljpartners som flygs in från hela världen. Alltid med full eventproduktion på plats, vare sig det gäller Teneriffa, Punta Cana eller Bali.

Även om världsläget kraftigt har begränsat möjligheten till resor och större samlingar för närvarande, har vi fortsatt expandera vidare i Europa, Asien och Sydafrika via digitala möten.

För att fortsätta utveckla, organisera och driva våra event söker vi därför en exceptionell Event Manager.

Tjänsten är baserad på vårt huvudkontor i Sisjön, Göteborg. Under rådande omständigheter kommer även hemarbete vara aktuellt. Tjänsten innefattar också resande i samband med event.

Arbetsuppgifter
  • Projektledning för planering, kontroll, genomförande och uppföljning av event, både digitala-, hybrid- och fysiska event
  • Kontakt och koordination med Event Venue, externa leverantörer och interna resurser
  • Leda och fördela arbetsuppgifter för interna resurser och inhyrd personal
Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet från att genomföra större säljevent och föreläsningar i internationell miljö över flera dagar, med allt vad det innebär. Du har tidigare arbetat som projektledare och är en naturlig problemlösare. Du är en stresstålig, kommunikativ människokännare med god förhandlings- och beslutsförmåga. Mycket goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska är ett krav.

Vi ser det som meriterande om du har förståelse och erfarenhet av den tekniska delen av eventproduktion, samt erfarenhet från TV-/studioproduktion.

Vi erbjuder
En spännande roll i en växande organisation, goda utvecklingsmöjligheter, och en bra ersättningsnivå med bra förmåner.

Kontakt
För frågor om tjänsten:Lars Dahlberg, Zinzino, 0707-797770
För frågor om rekryteringsprocessen: Mattias Lyckberg, Intenso Teknikrekrytering, 0733-336080.

Ansökan
Vänligen skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Tillträde sker snarast alternativt enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Projektledare, Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 juni 2021 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om företaget
Zinzino AB (publ.) är ett globalt direktförsäljningsföretag som marknadsför och säljer testbaserade produkter inom kosttillskott, hudvård och livsstil. Zinzino äger det norska företaget BioActive Foods AS och forsknings-/produktionsenheten Faun Pharma AS. Zinzinos huvudkontor ligger i Göteborg. Företaget har även kontor i Helsingfors, Riga, Oslo, Florida, Hongkong, Kuala Lumpur och Adelaide. Zinzino är ett aktiebolag noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market och omsatte 1,1 mSEK 2020.