Servicetekniker

Servicetekniker

Om tjänsten
Nu söker vi servicetekniker till vår anläggning i Göteborg.
Som servicetekniker hos oss erbjuds du ett omväxlande och utvecklande arbete där du huvudsakligen kommer att arbeta med att serva och reparera entreprenadmaskiner i vår verkstad, samt ute hos våra kunder. Påbyggnation och montering av extrautrustning och tillval ingår också i arbetsuppgifterna.
I din roll kommer du att ingå i vårt serviceteam samt ha ett nära samarbete med våra säljare och övriga medarbetare. Du kommer även arbeta självständigt och få ta eget ansvar som servicetekniker för Göteborgsfilialen.

Om dig
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och service, som gärna har erfarenhet av att ha arbetat med elektronik, mekanik och hydraulik, gärna inom entrepenadmaskinbranchen.
Som person ska du vara ha lätt för att ta till dig både muntliga och skriftliga arbetsinstruktioner, kunna arbeta självgående samtidigt som du är snabblärd och kan utföra ett noggrant arbete. Då arbetet innebär kontakter både internt och externt krävs det att du är social, utåtriktad, driven och har förmåga att samarbeta och skapa kontakter med kunder. Att arbeta systematiskt är en nyckel för att framgångsrikt lyckas i rollen som servicetekniker.
Du gillar att jobba i ett team men trivs samtidigt med att arbeta självständigt/självgående och strukturerat i ett högt tempo. Du har en professionell attityd och visar stort engagemang.

Viktigt för tjänsten är:
  • Förståelse för mekanik, hydraulik, och elektronik
  • Snabblärd
  • Körkort B (gärna BE eller C)
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Mer info
Kontaktperson Mats Kemlin
Email Mejla Mats Kemlin
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.maskino.se
Sista ansökningsdag 28 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maskino är sedan 2007 generalagent för Kubota Construction Equipment i Sverige, och vi är experter på Kubotas grävmaskiner, hjullastare och dumpers. Du hittar vårt huvudkontor i Munkedal och vi har moderna serviceanläggningar och försäljningskontor i Stockholm och Göteborgsregionen. Resten av landet täcks av våra duktiga återförsäljare.