Reservdelssäljare till Maskinexperten

Reservdelssäljare till Maskinexperten

Arbetsbeskrivning

I denna roll hos Maskinexperten är du ansvarig för alla externa och interna reservdelsbeställningar samt kundsupport/ kundservice. Som reservdels säljare blir du spindeln i nätet mellan kunder och våra tekniker. Beställningar av reservdelar, lagerhållning och planering är viktiga element i tjänsten för att optimera vår organisation samt överträffa kundernas förväntningar. Du kommer sitta på vårt huvudkontor i Kungsbacka

Vi erbjuder

Maskinexperten erbjuder dig en varierande och spännande tjänst i ett expansivt och framgångsrikt privatägt bolag med korta beslutsvägar och bra stämning. Hos Maskinexperten kommer du vara med och påverka bolagets utveckling och din insats innebär positiv skillnad för kunderna.
I denna roll finns det goda möjligheter för dig att växa inom bolaget. Du kommer vara bolagets spjutspets i arbetet att utveckla reservdelserbjudande på svenska marknaden.
Maskinexperten är ett bolag som drivs av att ge våra kunder bästa tänkbara service och därmed nå önskade resultat.

Din profil
Vi söker dig som har ett tydligt engagemang och en noggrannhet för detaljer. Du är positiv och utåtriktad samt har en stark drivkraft och tycker om att ta egna initiativ. Det är viktigt att du är en lagspelare och besitter god förmåga att både skapa och upprätthålla relationer samtidigt som du ger god kundservice. För att lyckas i rollen söker vi dig som gillar utmaningen att arbeta i ett bolag i stark tillväxt.

Kravprofil
  • Du som söker har dokumenterad erfarenhet av lift-, entreprenad, Truck - eller fordonsbranschen.
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
  • B-körkort.
  • Goda datorkunskaper
Ansökan
Ansökan ska innehålla personligt brev och CV.

Urval och eventuell kallelse till intervju kommer att ske löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag!

För mer information besök gärna www.maskinexperten.com

Typ: Heltid/Tillsvidare
Plats: Huvudkontoret , Kungsbacka
Lön: Enligt överenskommelse

Tillträde: Omgående

Vänligen skicka din ansökan till marcus@maskinexperten.com eller via ansök-knappen.
Frågor angående tjänsten besvaras av VD Marcus Berg på 0736-203939.
Mer info
Kontaktperson Marcus Berg
Telefon 0736-203939
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Administration, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.maskinexperten.com
Sista ansökningsdag 29 sept 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Maskinexperten AB köptes upp av ett koncernbolag Bergs Success Invest AB år 2020 med målsättningen att bli en helhetsleverantör inom reservdelar, service & maskiner för last, lift, väg och entreprenadfordon men utvecklat det till nya höjder med fler kategorier än så. Vi har service ute på fält med kompetenta tekniker detta är en stor del & satsning inom bolaget med fullutrustade fältfordon över hela landet och försäljning av reservdelar och produkter ökar markant inom bolaget. Invest bolaget Bergs success invest AB är ett bolag som inriktar sig inom fordonsindustrin med starka ägare som har lång erfarenhet inom maskin och eftermarknad inom dessa kategorier som Maskinexperten AB skall etablera sig i inom hela Skandinavium. Bolaget har en stabil målsättning och plan för framtiden. Vi har som målsättning att inom perioden 5 år skall vi vara verksamma i varje enskilt skandinaviskt land och vara den spjutspets inom branschen last, lift, truck , väg och entreprenad som ni kunder alltid sökt inom eftermarknad , försäljning och service.