Hårdvaruingenjör till Martinsson Elektronik AB, Göteborg

Hårdvaruingenjör till Martinsson Elektronik AB, Göteborg

Hårdvaruingenjör

Göteborg


Vi förstår att hemligheten bakom framgång är nöjd personal. Vi erbjuder dig en professionell och omväxlande arbetsmiljö tillsammans med ett sammansvetsat team som älskar utmaningar och teknik.

Vi behöver förstärka vår utvecklingsavdelning och söker nu en driven ingenjör med erfarenhet av hårdvarukonstruktion inom elektronik för inbyggda system. Teknikområdena vi främst jobbar inom är mjuk-och hårdvara för inbyggda system och mekanik. Vi arbetar med intressant modern teknik och strävar ständigt efter att förbättra oss och våra processer.

"Det bästa med att jobba på Martinsson Elektronik är att få vara med i hela processen, från första kundkontakt till produktunderhåll. Vi är ett litet bolag med omväxlande uppgifter och alla har därmed möjlighet att påverka. Det finns en gemensam ansvarskänsla i att hjälpa våra kunder. Att skapa kundnöjdhet och vårda relationen till kund och leverantör är något vi brinner för.

Vi arbetar efter missionen "Bättre funktionalitet - Enklare att använda". Vi anpassar ständigt både oss själva och våra metoder. Vi erbjuder en inspirerande och viktig roll där nyttan av ditt arbete är tydligt.

Som ledare tycker jag det är viktigt att tydliggöra mål, stötta sina kollegor i deras roller, sätta strategier som skapar lönsamhet och att se till att man trivs på arbetsplatsen. Vi jobbar alltid efter att skapa och vårda god gruppdynamik och laganda. Vi har högt i tak och regelbundna aktiviteter."

- Henrik Leon, R&D Manager

Arbetsuppgifter

Som hårdvaruingenjör arbetar du med nyutvecklingen av hårdvara samt underhåll och förvaltning av befintliga produkter. Du planerar och genomför konstruktionsuppdrag med nära samarbete inom teamet. Du arbetar för att uppnå en hög kvalité på leverans och genomförande och är ett stöd i kravställning och funktionalitetsbeskrivningen.

Du arbetar hela vägen från kundbehov för att möta funktionalitet, utvecklar prototyper, planerar realiseringen av koncept och idé för att sätta produkten på marknaden. Utvecklingsarbetet sker i nära samarbete inom teamet, vilket ger dig möjlighet att påverka fler teknikområden.
 • Utveckla och underhålla elektroniksystem och arkitekturer
 • Produktionsanpassning och framställning av testmetoder
 • Du bidrar till att säkerställa efterlevnad av gällande direktiv t.ex. EMC, CE-märkning och andra aktuella standarder som gäller för kundens produkt
Din profil
 • Civil- eller högskoleingenjör med inriktning elektronik eller motsvarande erfarenheter
 • Erfarenheter av utvecklingsmetodiker inom hårdvara
 • Tidigare arbetat med direktiv och certifieringar
 • Erfarenhet av produktionsprocesser
 • Goda kunskaper inom systemdesign
 • Konstruktion inom elektronik
 • Det är meriterande om du har kunskaper i hårdvarunära programmering
 • Svenska och engelska i tal & skrift
Du trivs i en öppen miljö där kund, kvalité och utveckling står i fokus. Du tycker om att ta ansvar och kan driva ditt eget arbete framåt på ett strukturerat sätt. Vidare ser vi att du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra.

Kontakt

För frågor om tjänsten kontakta Josefine Petersson, 0702 501429 på Intenso Teknikrekrytering AB. Ansökan Vänligen ansök snarast då urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om företgaet

Martinsson Elektronik grundades 1970 och har lång erfarenhet som agenturföretag och distributör inom elektronikbranschen. Det som gör oss unika är att vi erbjuder helheten, utveckling, produktion och underhåll. Läs mer på: https://www.martinsson.se/
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 4 jan 2020 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.