Business Manager till Martela AB

Business Manager till Martela AB

Det går bra för oss! Därför söker vi nu en

Business Manager

till Göteborg

Martela är inne i en process att etablera sig i hela Sverige och ett av våra viktiga geografiska områden blir Göteborg. Martela har en under en längre tid arbetat med ett flertal kunder i området men nu väljer vi att fysiskt etablera oss på Göteborgsmarknaden. Vi levererar både våra tjänster och produkter i området sedan flera år.

Din roll
Rollen som Business Manager hos Martela innebär att du kommer att identifiera och skapa nya affärsmöjligheter ute hos våra befintliga och nya potentiella kunder.

Du jobbar nära ditt säljteam i Sverige och koncernen. Du etablerar kontakt med våra kunder som främst är större tjänstemannaföretag i Göteborgsområdet och säljer in vårt LifeCycle koncept som innebär att vi vill skapa den mest attraktiva arbetsplatsen för våra kunders medarbetare. Arbetsuppgifterna ställer höga krav på affärsmässighet och kreativitet samt att du är självgående och driven.

Du kommer att rapportera till Martelas Sales Director, Sweden.

Din profil
Du har flerårig erfarenhet av försäljning med eget budgetansvar. Det viktigaste för oss är att du är rätt person för denna roll. Du är en ansvarstagande person med stark egen drivkraft och du tycker om att göra affärer och utveckla varumärken. För att lyckas krävs dessutom att du är en god förhandlare som med lyhördhet och social förmåga kan skapa och bibehålla goda relationer med våra kunder. Du är strukturerad och noggrann och är van att hålla i presentationer inför grupp och trivs i den rollen. Eftersom vi är en internationell koncern krävs det goda kunskaper i både svenska och engelska, självklart är du en van IT användare.

Kontakt och ansökan
Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen in med din ansökan så fort som möjligt då urval sker löpande.

Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering så har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa Anette Bergman på 0702-96 96 91 som är ansvarig rekryteringskonsult för denna process.

Välkommen med din ansökan redan idag!
Martela är en av de ledande specialisterna och producenterna i Norden när det gäller arbetsmiljöer. Vår passion och drivkraft har varit densamma i snart 70 år. Vi vill skapa den mest attraktiva arbetsplatsen! Martela står för innovativa och ergonomiska möbler och inredningslösningar, men erbjuder också en rad tjänster för den samtida arbetsplatsen. Vi hjälper dig att skapa yteffektiva arbetsmiljöer för kontor, skola och omsorg där medarbetarnas välbefinnande alltid står i centrum.

Martela AB med huvudkontor i Nässjö ansvarar för försäljningen i Sverige. Vi har kontor i Nässjö och Stockholm, och försäljningen sker både direkt till slutkund och via vårt rikstäckande återförsäljarnät. Martela grundades 1945 och är sedan 1986 noterat på OMX Nordic Exchange i Helsingfors. Huvudkontoret ligger i Helsingfors i Finland. Koncernens omsättning under 2016 var 129 MEUR och antalet anställda var 550 st. Koncernen har produktionsanläggningar i Nummela, Kitee och Raisio i Finland, och i Warszawa i Polen. Läs mer om Martela på www.martela.se

Sökord: försäljing, försäljare, säljare, business manager, utesäljare, fältsäljare
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 9 mars (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!