Medieplanerare till Market Solutions

Medieplanerare till Market Solutions

Information om företaget

Vill du ta nästa steg i din karriär eller är du färdig med din utbildning inom digital marknadsföring och redo för nya möjligheter? Market Solutions söker nu ytterligare en digital marknadsförare som vill hänga med på resan för att skapa grymma mediestrategier och lönsamma investeringar. Market Solutions mål sedan starten av bolaget 2012 har varit att förändra hur små och medelstora medieköpare investerar i marknadsföring. Utmaningarna som de flesta företagen står inför handlar ofta om var, när och hur budgeten för marknadsföring ska investeras och hur man tydligt kan se resultatet av de investeringar som genomförts. Som oberoende mediebyrå hjälper Market Solutions sina kunder att ta fram tydliga mediestrategier och riktlinjer som skapar maximal lönsamhet. De fokuserar på att bygga strategier som innehåller de kanaler och medier som träffar kundernas målgrupper till en låg kostnad och stor effekt. Vidare tar de även helhetsansvaret för att strategin utförs enligt plan och att varje investering optimeras på rätt sätt samt att kunderna får en rapportering till sig som är enkel och överskådlig.

Dina arbetsuppgifter

Vår kund fortsätter att expandera och kommer nu att tillsätta ytterligare en medieplanerare i ett av deras projektteam. Som medieplanerare kommer du ingå i ett projektteam där du arbetar nära teamets projektledare. I din roll kommer fokus vara att bygga strategier och medieplaner som uppnår kundernas målsättningar. Du kommer ansvara för en stor del av genomförandet av strategin där förhandling, medieköp, optimering och rapportering är en stor del av din vardag. Vidare kommer dina främsta arbetsuppgifter att innebära: - I samarbete med projektledaren arbeta fram medieplaner för teamets kunder - Planera och genomföra förhandlingar och medieköp hos mediebolag - Analysera data och statistik för att optimera kunders investeringar - Följa upp och rapportera resultat internt och till kunder - Stämma av fakturor och orderbekräftelser för genomförda investeringar - Arbeta fram pitcher tillsammans med säljavdelningen - Löpande vara delaktig i företagets produktutveckling Du kommer dagligen att arbeta i verktyg som Google Analytics, Google Adwords, Facebook Ads manager, verktyg för programmatiska köp och många andra. Arbetstiderna är förlagda på dagtid, vardagar.

Din profil

För att vara den vi söker brinner du för digital marknadsföring och vill utvecklas i ett spännande bolag. Vi tror att du tidigare arbetat som marknadsförare, marknadsassistent eller medieplanerare och/eller har relevant utbildning Det är meriterande om du besitter kunskaper i de vanligaste digitala verktygen som Google analytics, Google Adwords, Facebook Ads manager etc. För att passa väl in i tjänsten behöver du som person vara strukturerad, analytisk och tycka om att arbeta i ett högt tempo. Vidare drivs du av att proaktivt arbeta med eget ansvar. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär rekryteringsprocessen sker genom Studentwork men du kommer anställas direkt av vår kund. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Lisa Skoglund
Telefon 704 21 43 94
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 juni (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en mediebyrå i Göteborg som tycker att digital marknadsföring är riktigt roligt. När vi efter snart sex års hårt arbete dessutom kan addera nöjda kunder, långa samarbeten, höga målsättningar och bra resultat blir det ännu roligare. Medievärlden är precis som den riktiga världen, komplex och föränderlig vilket innebär att vi som mediebyrå hela tiden förändrar och förnyar innehållet vi arbetar med.

Idag lägger vi stort fokus på sökmedier, sociala medier, mobilmarknadsföring, displaymarknadsföring och flertalet andra medier. Vad vi däremot inte förändrar är vår syn på affärer och vad det är vi vill bidra med till våra kunder. När man samarbetar med oss är det vanliga scenariot att man når sina kunder mer kostnadseffektivt, sparar sin egen dyrbara tid samtidigt som vi ger både mer kunskap och kontroll.