Seniorkonsult rekrytering

Seniorkonsult rekrytering

Maquire växer och vi söker därför en erfaren rekryteringskonsult. Du säljer aktivt Maquires tjänster och skapar långsiktiga kundrelationer i ledningsgrupps- eller styrelsemiljö. Med stöd av tydliga processer har du sedan helhetsansvar för dina uppdrag, men arbetar tillsammans med flera av branschens mest erfarna och professionella konsulter.

Vi söker dig som har akademisk examen, framgångsrik erfarenhet av försäljning och rekrytering på executivenivå. Om du dessutom har egen ledarerfarenhet blir vi extra intresserade. Du vill vara delaktig i att vidareutveckla ett företag med starka ägare och stora ambitioner.

Som person har du både förnuft och känsla, respekt för kunder och kandidater och deras situation. Dessutom är du tydlig, arbetar strukturerat och med stort engagemang.

Vid frågor kontakta Anna Åkesson, 076 338 87 96 eller Karin Wallin, 076 340 14 60. Läs mer och känn efter om du kan vara en av oss på www.maquire.se. Välkommen med din ansökan senast den 2 december.


Maquire arbetar med rekrytering, utvärdering och utveckling av ledare och ledningsgrupper. Vi hjälper våra kunder att forma framgångsrika ledningsteam så att de kan uppnå sina mål och visioner. Sedan starten 2007 har vi haft stark tillväxt, god ekonomi och nöjda, återkommande kunder. Alla konsulter utgår från Göteborg men kunderna finns i hela Sverige och i de flesta branscher. Systerföretaget Jerrie startades 2012, och vi sitter i samma lokaler på Mässans gata 18. Vi har förmånen att vara en attraktiv arbetsgivare och rekryterar konsulter till oss själva på samma sätt som till våra kunder; mycket omsorgsfullt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Maquire Sverige AB
Sista ansökningsdag 2 dec (16 dagar kvar)