Talent Sourcing Specialist internt på Manpower

Talent Sourcing Specialist internt på Manpower

Söker du ett utvecklande jobb och lära dig bemanningsbranschen från grunden, tillsammans med de bästa kollegorna som finns? Är du en envis, snabblärd och social människokännare? Just nu letar Manpower i Göteborg efter en Talent Sourcing Specialist till vår interna enhet, CORE Talent. Manpower är ett bemanningsföretag/rekryteringsföretag som erbjuder förändring, utmaningar och en massa nya intryck. Vill du vara en del av vårt framgångsrika och härliga team i Göteborg? Sök idag!

Hur är det att jobba på CORE Talent?
Du kommer att jobba internt på Manpower som Talent Sourcing Specialist. Vi jobbar med Manpowers absolut största kunder, främst med tjänster inom industri, logistik och kundtjänst. Våra kunder finns över hela Sverige, och du kommer att ha ansvar för annonsering, urval och telefonintervjuer för en av våra regioner.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Skapa annonser
  • Göra ett första urval av kandidater
  • Genomföra telefonintervjuer
  • Ha en tät dialog med konsultcheferna
  • Söka efter kandidater i våra system
Vi tycker det är viktigt att du får en bra start hos oss och du kommer därför få en upplärning där du bland annat får lära dig alla system, våra värdegrunder och hur du genomför alla aspekter av arbetet på ett effektivt och kvalitetsmedvetet sätt.

Det är en utvecklande tjänst för dig som gillar kombinationen av eget ansvar, men med mycket teamwork, då alla hjälps åt i det dagliga arbetet.

Vi är ett sammansvetsat gäng som gillar att ha kul både på och utanför jobbet. Vi sitter vid Lilla Bommen i fräscha och ljusa lokaler.

Vad måste jag uppfylla innan jag börjar som Talent Sourcing Specialist?

Vi ser gärna att du har en HR-examen. Utöver det vill vi att du uppfyller följande:
  • Du kan arbeta heltid under sedvanliga kontorstider.
  • Du har tidigare erfarenhet av serviceyrken med högt tempo, gärna från arbeten inom försäljning eller kundtjänst. Har du jobbat som ambulerande konsult är det meriterande!
  • Du kan börja omgående.
  • Det är viktigt att du har en god känsla för svenska språket i tal och skrift, samt att du behärskar engelska.
Vilka personliga egenskaper är viktiga?
Som person är du positiv, utåtriktad och drivs av att nå uppsatta mål. Du trivs med att arbeta under högt tempo utan att tumma på noggrannhet och kvalitet. Du känner dig trygg i att självständigt fatta beslut, samtidigt som du är en utpräglad teamspelare. Du trivs i en fartfylld miljö med högt tempo där den ena dagen inte är den andra lik. Ditt kontrollbehov ser vi som ett plus då du kommer att ansvara för flera olika processer och tjänster samtidigt.

Hur kan jag få chansen till detta drömjobb?
Det är väldigt enkelt! Ansök jobbet via ansökningsknappen. Vänta inte för länge, vi går igenom ansökningarna löpande! Registrera ditt CV via www.manpower.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 nov 2021 (45 dagar kvar)